Не знам дали да не почна да се гордея, че сме държавата с най-много балъци

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Не знам дали да не почна да се гордея, че сме държавата с най-много балъциЗначи прокуратурата взима документите на КТБ и изведнъж едни хора са с 3,5 милиарда по-богати. А вие блъскайте за по 500 лв. Е така се крадат пари, учете се!
Някой може ли да ми обясни каква е ролята на Специализирана Дирекция „Финансово разузнаване„, колко хора работят там, какъв бюджет имат и какво точно са направили за да не им изтекат 4 милиарда под носа?

 

Яд ме е… Идея си нямате колко ме е яд. Още не мога да осмисля, че някой, с едно щракване на пръстите си присвои почти 5% от БВП. Открадна повече пари отколкото струват петте най-големи български компании заедно. Яд ме е, че тези които го покровителстват ни обраха спестяванията преди 18г по същия начин. След това измислиха приватизацията и ограбиха всичко което беше останало. Този път обаче надминаха себе си. За една, само за една година успяха да откраднат 4 милиарда от КТБ, да изтеглят 6 милиарда заеми, да сключат договор за Южен поток за още поне 4 милиарда…И това са само сумите които виждаме. Представяте ли си колко политици, медии, колко съдии и прокурори, колко журналисти, социолози, общественици могат да се купят с 1 милиард? Представяте ли си колко хора имат интерес тези да са на власт за да може фирмите им да гълтат лакомо държавни поръчки и пари под масата? Осъзнавате ли, че следващото десетилетие тези хора ще ви мачкат със скъпите си автомобили, ще парадират с дворците си, ще съсипват всеки опит да развиете бизнеса си, ще са недосегаеми във всичко? Разбирате ли защо бяха компроматните войни, оплюванията, Костинброд, манипулациите, скандалите? Разбирате ли защо протестирахме? Е няма как да не ме е яд, защото знам, че дори това няма да размърда чалгализираните затъпели мозъци и на изборите октомври нищо няма да се промени. Историята учи едно – нещата се променят само с кръв и насилие. Защото колкото повече ги търпим, толкова по-нагли стават. И вината е на всички, на тези които ни грабят, които ги покровителстват, които ги подкрепят и които гласуват за тях. Всички в купом са виновни за това състояние. И ако едните го правят от глупост, до за тези които участват съзнателно се надявам съвсем скоро да има жестоко възмездие!

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.