СКЪП БИЛЕТ ЗА ЕВТИН ТЕАТЪР

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Хайде пак новина – наш Цветан Василев се предал в Сърбия! Добре все пак, че не го стори в РусияХайде пак новина – наш Цветан Василев се предал в Сърбия! Добре все пак, че не го стори в Русия. И започва второто действие от гнусната постановка „КТБ“. Възможно е основните актьори от пиесата да тръпнат от ужас, защото не се знае какви ще ги натвори главния артист.

Нищо чудно, по пътя насам да му се случи случка и Василев да погине скоропостижно. Възможно е това да стане и в българския арест. А най-допустимото е, вече да са се наговорили, какви ще ги лъжат в прокуратурата той и подчинените му, заедно с кредитополучателите на милиони левове, без реално покритие на заемите. В такъв случай ще бъде разиграна селска сценка от любителската трупа към „КТБ“, а хилядите зрители / вложители / ще платят твърде скъп билет за едно калпаво, лошо скалъпено представление. И ако пиесата се разиграваше в нормален театър, всеки зрител можеше да ги замери с гнили домати, заради явната им некадърност като актьори или банкери. Сега обаче ще се гледат основно телевизиите, където истината ще бъде толкова изманипулирана, че по-добре всеки да иде за гъби или риба. Най-малкото ще е по-здравословно.

 

А колкото до парите? Един герой на Алеко бе казал: – „Имал си бол пари – дал си!“ Защото реално погледнато, вложени в българска банка пари са си направо подарени на банката!

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.