Няма какво да се обърка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Морето и билата на планините ще ги покрием с прекрасните ветрогенератори.Няма какво да се лъжем. Енергийната криза е нещо много лошо, но е и възможност.

Нека да вземем всички супер-мега-ултра печалби на петролните корпорации. Половината да ги дадем на хората, а с другата половина да изпълним мечтаната енергийна трансформация към зелена енергия в Европа.

Няма какво да се обърка.

Говорим с Мъск да построи 100 мега парка и готово. Нищо работа, а ставаме независими от лошите фосилни горива. И това може да стане до 2025 г.

Наистина, честна дума!

Има и бонус от цялата тази работа. Като вземем печалбите на ужасните петролни компании, те няма да имат капитал да инвестират в продължаване на това безумие. И така ще дойде и мечтаният край на фосилните горива.

За да постигнем това зелено бъдеще, няма нужда от много неща. Реките ще се наложи да ги забравим, че само язовири и вецове ще трябва да направим. Морето и билата на планините ще ги покрием с прекрасните ветрогенератори. А ливадите и пасищата (ако се налага и земеделските територии) ще покрием със соларни паркове на Мъск.

Заради бъдещето на планетата си заслужава! 💚💚💚

Някои псевдоеколози говорят, че трябвало много метали, особено мед, за да стане това, мед се добива само в мини, които замърсявали.

Трябва, да. Ще ги добият в Африка. Там и да е мръсно, голяма работа. Няма как без косвени жертви. Някой трябва да се жертва в името на планетата!

 

 

Блогът на Рашид Рашид

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.