Перушинест хабер или Кървавото писмо на Анонимните

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Перушинест хабер или Кървавото писмо на Анонимните„Ние, от Анонимните (България) съобщаваме, че на 16.03.2012 г. ще блокираме сайта на министерството на земеделието и храните на република България (http://www.mzh.government.bg/mzh/bg/Home.aspx) за половин час.

За това че правят живота ни по скъп с едно яйце.

И ако след това не направите нищо за намаляването на цените на яйцата ние ще пуснем свободно в интернет документи, за които вие не искате да се знае.“

 

Ма те са си съвсем блокирали в Министерството и без вас, бе момчета и момичета!

Наясно ли сте, че цените не ги определя Министър Миро – той само ги разглежда по пазари и молове, и плаши като Пейо и Бойко гаргите.

Макар да е длъжен да създава среда за производство на качествени и евтини яйца или поне за достатъчен внос, който да блокира традиционното Великденско ограбване на раята.

Поне бъдете благодарни – вече кокошкарите са обгрижени.

Не знам доколко кокошките са щастливки, ще питам некой бройлер натъпкан с набухватели и химическа баластра, но българчетата определено са семпли нещастници, а фиксираното им състояние на кататония и ментален ступор явно им доставя непрекъснато огромно удовлетворение и перверзен кеф.

 

И накрая – малко критика – да им спирате сайта за половин час, струва ми се не добре премерено – едно кафе като хората не могат да пийнат през това време министерските чиновници – но е достатъчно да си пооправят маникюрите и освежат фасадите, за което ще ви благодарят искрено и анонимно!

 

Дерзайте, Министър Миро е веселяк и Калинки-Малинките – тоже!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.