Застаряваме бързо, неспасяемо, почти…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Застаряваме бързо, неспасяемо, почти...Каква промяна да очакваме в здравеопазването?
ТРИ неща са най-важни :
1. Връщане на 2-та милиарда лева, откраднати от мутрата-комунист Бойко Борисов и неговия слуга Симеон Дянков от НЗОК, сложени някъде във фискалния резерв и похарчени някъде от някого, за нещо!
2. Пълно отделяне на НЗОК от държавата и независимо управление, избрано от лекари и пациенти, в полза на болните и лекуващите!

3. Държавата да си плаща и то редовно за държавните служители, за деца, стари и социално слаби, както и за бързата помощ!
ЗАЩО имаме над един милион здравно не-осигуряващи се граждани, живеещи в България, а държавата нищо не прави?

България затъва все повече в безнадеждността на псевдо-демокрацията. Като резултат от последователните и реставрационни управления на Правителствата през последните 13 години: на измамното „царско“ НДСВ, на Тройната коалиция-ламя БСП-ДПС-НДСВ, на мутро-мафиотска-та групировка ГЕРБ и сега отново на мафиотското дуо БСП-ДПС, подкрепяно от национал-комунистическата Атака. Срив във всички области на социалното развитие. Най-важното обаче е, че се „укрепиха“ ценностите на управляващите: да се лъже нагло, да се купуват избори, а половината население в отчаянието си да бъде „принудено“ да не гласува, да се краде безнаказано, мафията да бъде над законите дори когато тя ни управлява и престъпленията й се виждат от всички, а Прокуратурата, Следствието и Съда да са тотално подчинени на мафия във властта и нейните мутри и олигарси. Списъкът на деформациите може да бъде удължен още. И да бъде допълван непрекъснато, година след година, месец след месец, вече 23 години от началото на прехода. Безкраен, мъчителен и даващ все по-лоши и вредни крайни резултати.
От тук нататък ще бъде много трудно за което и да е Правителство да изправи страната на крака, да пребори мафията и корупцията, да развие икономиката, да създаде безопасна конкурентна среда, да осигури бъдеще на децата и младите, на образованите и мислещите.

 

 Снимка: Виго

 

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.