Страх, ужас, шок, бомба

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Иво БеровКостов /шок, страх, ужас, бомба – същият Костов, който продаде Нефтохим на руснаците и за дребни стотинки Балкан и Кремиковци/ предложи европейските пари да идват в България не като субсидии, а като инвестиции.
Което значи парите да заобикалят нашите политици и чиновници и да отиват направо в производството – шок, страх, ужас, бомба. И нашите политици и чиновници да нямат вече възможност да разпределят порциите – ужас, страх, бомба, шок.
Какво ще последва.

Първо – Медиите /с незначителни изключения/ няма да обърнат внимание на предложението му – просто ще си затраят.

Второ – Ако все пак решат да отразят предложението му, ще се постараят то да се изгуби помежду другите всекидневни глупотевини – абе още един се появил по телевизора и казал нещо си там – та по такъв начин да не се стигне до обсъждане му.

Трето – Ако все пак се стигне до обсъждане на това предложение, всякакви много мастити икономически познавачи и разбирачи ще заобясняват колко е то вредно, неуместно, че даже и глупаво. А пък медиите като бек вокал, тоест като песенен съпровод, отново ще заприпяват за Балкан, Кремиковци, Нефтохим и всички останали глупотевини, насаждани с десетилетия в простонародното съзнание, а да не забравяме и Мариците. Целта е предложението да не получи възможност за политическо осъществяване.

Четвърто : Ако се стигне до възможност за политическо осъществяване, върху Костов ще се упражни натиск да се откаже от предложението си, сам да признае, че е било прибързано и глупаво и да се извини /както стана с разкритията му за монополните печалби на Лукойл/.

Пето : Ако и това не подейства, Костов чисто и просто ще го унищожат – в преносния, или в буквалния смисъл, по-вероятно е в буквалния.
Мислите, че преувеличавам ли?
А мислите ли, че върхушката ще позволи /страх, ужас, шок, бомба/ паричните потоци да минат покрай нея. Мислите ли, че няма да отмъсти?
Хехе, ще има сеир, зрелища и оплювки поне, ако не се стигне до страх, ужас, шок, бомба. Абе човекът си е няколко класи над останалите…

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.