Кога ще фалира наивността на електората?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Стела НиколоваГоранов Влади, по тъжно стечение на обстоятелствата финансов министър, ни съобщил, че е възможно да има масови фалити на университети.

Преди няколко дни попаднах на едно благодарствено писмо от ректора на Великотърновския университет до Борисов, защото ВТУ получи милион и нещо помощ от държавата, за да си плати дълговете.

Преди известно време приеха и закон, с който да дават безлихвени кредити от държавата на закъсалите финансово общини, които ще стават също масови, защото трябваше да усвояват максимално бързо еврофондове, за които сега не им биват възстановявани средствата, поради факта, че имаме стадиони като в Шабла и прочие безумни недовършени и ограбени проекти.

Масово ще е фалирането на всичко, а образованието най-вече, защото реформата на Кунева стартира със смяна на имена на детски градини, училища и читалища.

Вместо средно образователно училище, вече ще е само средно училище или образователно училище и таЯ реформа ще струва 32 милиона.

Въобще масовостта във фалитите се очаква като есенен дъжд, който неизбежно ще дойде, както вероятно и актуализацията на бюджета, който къде началото на годината бе на 2 милиарда плюс, но ще видим как ще свърши, заради санирането, Северната тангента /с всички шансове за Гинес като най-скъпото нещо с асфалт/и поправките по АМ Марица и прочие пътни недоразумения, реформите на тон, които произведоха и безумията, които се бълват като законотворчество в НС.

От Герб съобщиха, че не могат да се лишат от Тетка в НС, като я направят кандидат за президент, защото нямало кой да се оправи с управлението на НС.

Подозирам, че и Владиту е такъв безценен кадър и поради този факт ще завършим годината минимум с 2 милиарда минус, защото пак министерствата ще са „забравили“ да намалят числеността на персонала и ще се наложи да се плащат пак заплати и бонуси.

В Италия си спасили най-старата банка от фалит, а у нас спасяваме само банките, които са приближени до властта, а тя до Маминото.

Сещате се нали?!

Няма да се спасят общини, които не са послушни, както и университети, които се отклоняват от ръководната роля на партията и не пишат хубави благодарствени писма, разпространени достатъчно мащабно, за да върви ПР-а!

Кога ще фалира наивността на електората?

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.