България без добив

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевКакто предупреждавах, битката срещу шистовия газ не е заради някаква оценка за вреди от технологията, а предимно и основно срещу местния добив на нефт и газ. Те не го и крият – борят са за „България без добив“. Силите, които се пробват срещу сондажа на Русгеоком просто загряват за други по-големи и важни битки.

Вижте скъпите плакати, „рент-а-протест“ рокери и парамилитаристи и след това ми кажете, че в основата е битката за чиста природа, за чиста Добруджа. Там където има вече над 1000 сондажни кладенца, сега изведнъж крещят караул за поредния..Тези нахалници от къде пият водата си – пак от същите сондажни кладенци, които са направени пак със сондиране.

Всичко е за да осигурим безконкурентен пазар за руския газ. Комисионерите плащат тези протести и използват „зелени“ и „еколози“, „леви“ и „националисти“.

И съвсем не случайно го правят в средата на сондажните работи в Черно море, които вече се опитаха да саботират. Надявам се обществеността да отсее плявата от сенoто, а правителството да действа решително и да не се поддава.

 

Илиян Василев

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.