Да, тук ще останат само хрантутниците, другите ще се махнем!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Стела НиколоваИма ли друга държава по света, където да не се удържат осигуровки за сметка на лицето на държавните чиновници, щом на другите граждани се удържат?
Има ли друга нормална държава в света, където ЕДНОВРЕМЕННО да ти вдигат и процента осигуряване и сумата , върху която се осигуряваш?

От 01.01. осигуровките за самоосигуряващите се лица скачат с почти 20 лв, а на тях държавата не осигурява нищо, освен да пречи на бизнеса им по всякакъв начин.
Ще речете, че 20 лв не са много, но погледнете цените на всички стоки в магазините, които скочиха отново.
Има ли друга нормална държава в света, където заплатата да не ти стига за наем, ток, вода, телефон и храна и да ти се налага да вземеш бърз кредит до другата?
Има ли друга нормална държава в света, където суверена да плаща за политическите грешки при договарянето на изкупуването на ток и тази такса най-нагло да е кръстена „задължения към обществото“, а да няма нито един осъден за това?
Има ли друга държава в света, която изобщо да не взема мерки за демографската катастрофа, в която е?
Защо българите бягат на талази оттук и отиват да работят нискоквалифициран труд в Германия, като там си плащат всички сметки и наема и пак им остават пари да живеят и спестяват.
Какъв процент от българите могат да си позволят да си купят книга или посетят културно мероприятие?
Два малки бизнеса, на мои клиенти вече затвориха, очаквам още след Нова година.
Хората не могат да издържат и на осигуровките и на разходите и на ДДС-то и на все по-ниските си обороти, защото и останалите нямат.
Да, тук ще останат само хрантутниците, другите ще се махнем!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.