Всички, които се възмущават от шведа, ритнал камериерката в главата, са малоумни!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Всички, които се възмущават от шведа, ритнал камериерката в главата, са малоумни!Построяваш кочина в задния си двор. Вкарваш прасетата. Изливаш помията. Доволен отиваш да спиш.
На сутринта поглеждаш в задния двор и почваш да псуваш и да се чудиш. Бре даеба мааму, откъде се взе тая кочина, защо така смърди. Какви са тия грухтящи твари, откъде се пръкнаха? Защо няма френски ресторант тук и красиви сервитьорки да ми носят кафе и кроасани…
Малоумие, нали?

Еми, абсолютно същото е с шведския турист, ритнал камериерка в главата.
Всички, които се възмущават от тоя факт са малоумни!
Ние, българите години наред с активното участие на държавата и нейните институции, кметове, архитекти, полиция, браншови и хотелиерски организации, местните хора (несебърлии – „искаме да извадим Несебър от Юнеско, че ни пречи на застрояването и на сергиите“) и т.н. всички дружно съградихме кочината Слънчев бряг (и по общо погледнато, кочината българско Черноморие)
Помните ли рекламата по ТВ, „Твърде си малка за да ходиш в Слънчев бряг“?
Евтин алкохол, проституция, чалга, гангстери, които се стрелят и колят пред летовниците „заради паркоместа“. Полицията и прокуратурата бездействат, каквото и да направиш полицая си затваря очите срещу 50 лева. Наркотици се продават на всеки ъгъл. Медиите правят полукритични-полурекламни филмчета и репортажи за това. Забавлението след оргията е да пуснеш кафявата бомба в басейна.
Е как да се държат свинете в кочината? Като аристократи в клуб ли?
Еми, те нали точно затова идват такива „гости“ – защото има място, където могат да се държат както си поискат. Резерват.
Ама видиш ли, шведската свиня била проблема на кочината.
А не българските институции, които построиха кочината и всички ние, които гледахме безучастно отстрани, как се строи.
Тоя швед е най-малкия проблем на Слънчев бряг.
Ние българите сме много по-големия му проблем.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.