Целият свят е решил да гнети Тутраканската ни селищна система

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Целият свят е решил да гнети Тутраканската ни селищна системаДа бе, изфабрикуваха вирус, за да унищожат населението на Земята. Защото някой има нужда от това да се случи.

 

Ма не, всъщност нямало вирус – лъжа било. Защото САЩ, Германия, Франция и изобщо управляващите по целия развит свят много желаят да да изпитат една хубава икономическа криза – по този начин яко ще си укрепят властта и хората ще ги заобичат.

Или не, сетих се – те си жертват икономиката, защото покрай своя срив ще ни прецакат и нас! Камикадзета недни! Не можаха да ни фалират със Сорос, значи сега ще ни фалират чрез своя собствен фалит!

Затвориха ви вкъщи и ви запушиха устите с маски, за да ви контролират. Защото бяхте супер свободни преди това, правихте си каквото си искате, а на тях им е по-добре да получавате помощи от бюджета, отколкото да плащате данъци към бюджета, който те разпределят.

Не ви бият ваксини, а ви лъжат с някаква глюкоза или витаминче. Защото има някакъв смисъл да го правят. Вероятно. Продължавам да се опитам да се сетя какъв е.

Или не, решиха bigpharma компаниите да ви ваксинират с отрови, които ще ви убият. Защото много ще се радват на всенародните бунтове когато това стане, които ще им унищожат мултимилиардния гарантиран бизнес с обикновени аспиринчета и аналгинчета, от които никой не умира и всеки ги купува.

При всички случаи целият свят е решил да гнети Тутраканската ни селищна система. Например евреите в Израел нарочно се ваксинират масово, за да подлъжат и трънчаните да го направят. И после за цял живот чипирани майни!

Или не. Просто Виваком объркаха честотите на 5G-то. Те са виновни!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.