На предателите, ламтящи за власт не трябва да се дава никакъв шанс!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Бойко Борисов и водаКазвам в прав текст: единственият безболезнен и безкръвен начин да се отстранят 240-те тунеядци е да получат празни урни. Не недействителни бюлетини, не черни бюлетини, както някой тук системно призовава, а нито една бюлетина в нито една урна! Знам,че е трудно да се осъществи, но мисля все пак, че не е невъзможно. Да си представим, че урните останат напълно празни, какво следва от тук нататък: служебно правителство и насрочване на нови избори. И на тях – отново празни урни. На предателите, ламтящи за власт, не трябва да се дава шанс да се осъзнаят.

На тези, които казват, че трябва да се гласува, задавам въпроса: Какво ще се промени, ако гласуват 100% избиратели?

Само ще затвърдим позициите на комунист-онанисти от различните формации, както някой тук ги нарече. Ако всички са такива защо с гласа си трябва да ставам съучастник във всичко онова, което ще последва?

Другият вариант – всички да сме на улицата, но да не се прибираме, докато не се смени целият парламент, или поне не ги принудим да работят наистина в полза на народа си. За да се изпълни това обаче, полиция, жандармерия и армия трябва да са на страната на народа. В противен случай ще има кръвопролития. А аз смятам, че нямам право да призовавам никого да жертва живота си. Чуват се призиви, включително и във „ФорумЪт“, как някой трябвало да излезе и да поведе народа. Има даже един тарикат Атанас Панайотов, който от Испания казва,че щял да бъде водач, но само ако имало поне 100 000 човека на улицата. Ами що не си дойде този Наско и да ги изкара тези 100 000 навън? Да, призиви много, но юнаци – хич.

Никой не иска да си мръдне задника.

 

 

 

Photo:Мария Съботинова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.