Докога на Всите светии все другите ще са му виновни?!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Докога на Всите светии все другите ще са му виновни?!!!„Синдикатите също носят отговорност, че толкова много години са виждали как влакът лети към пропастта, а не са протестирали.“
       Доколкото си спомням – не избрахме синдикатите да ни управляват, а Гербаво правителство, което според Конституцията на тази страна носи цялата отговорност за едно-друго, а според Св.и св. Бойко Борисов – за нищо, на всичко отгоре всички са му длъжни за нещо по някакво негово си право и правило останало му в табиетите от мутренско време.
      Аман от тези железници, вече! Намаляването на броя на работещите в БДЖ е повече от неизбежно при положение, че икономиката ни  работи на минимум натоварване и не използва железниците. Големият въпрос е: –  какво правят Всите светии Бойко и Борисов за да работи икономиката, която да натовари железниците?

      Шербетчийските приказки, в които един път синдикатите, друг път министрите, трети лошия материал са му виновни – вече омръзнаха на всички и показват колко е некадърен св. и св..
      Па да си го понасят онези дето го избраха.
      Едно време същите идиоти избраха Виденов после го гониха с камъни.
      Пак ще е така.
      Трудно увира коравата и тъпа българска чутура.
      
      Що се отнася до вдигането на пенсионната възраст повече от ясно е, че този ход не е  спасението при липса на приходи от икономическия срив, който няма как да бъде ограничен от личности с борчески мурафети и волунтаристични изцепки в стила на вуйчо му – правешкия копанар.
      Играта с пенсионирането на хората и стимулирането на работещите пенсионери е един измислен похват, който отдавна нанася страхотни поражения и не знам по какви причини политици, синдикати и разните анал.лизатори се правят, че не съществува.
Не е ли повече от ясно, че работещите пенсионери заемат местата на младите хора?
Не е ли още по-ясно, че работодателите ги предпочитат пред младите хора, не защото са по-ефективни или можещи, а защото могат да си позволят да им плащат прекалено ниско труда им, което те безропотно приемат?  Това си е нелоялна конкуренция и дъмпинг, които са част от причините за демографския срив и катализатор за емиграцията на младите хора у нас през последните 20 и кусур години?
     Ще прогледне ли някоя управляваща свиня, политическа измет, синдикална хрътка или каквато, и да е вегетираща върху тялото народно – гнус?
     Ще се реши ли този национален  катаклизъм в България?!!!

     Това е един от въпрос на въпросите за днешното време – работа за младите хора – тук – у нас, сега – в България!!!

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.