Отчет на служебното правителство:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Отчет на служебното правителство:1. Излъга, че е разработило План за възстановяване и устойчивост. Не внесе и вече разработения и минал публично обсъждане.

2. Излъга и манипулира обществото, че са подслушвани политици.

3. Смени реваншистки директорите на най-добре развиващите се болници със скалъпени аргументи, а в Александровска назначи доказан некадърник, който е докарал две болници в трагично финансово състояние (втората в период, в който всички останали в държавата са се подобрявали).

4. Назначи за директор на НАП човек, за който има основателни съмнения за крупни данъчни измами.

5. Позволи си в деня преди изборите да си прави ПР с подписване на договор за държавна помощ за завод на компания, която само до преди година беше в състояние на фалит, който е бил по същата схема (покриват критериите, взимат държавните субсидии и фалират).

6. Организира избори с 10% разминаване на протоколи и контролно преброени разпечатки. И 23% секции, които въобще не са броили разпечатките от машините. Статистиката е от произволно избрани 39 секции в чужбина. Реално в 1/3 от секциите е имало проблем.

7. Блокира строежа на 4 моста на автомагистрала „Хемус“ и блокира банковите сметки на дружество „Автомагистрали“. Нарочно предизборно забави откриването на ремонтирания участък на автомагистрала „Тракия“ (известен като „Станишевата отсечка“), за да може хората да са възмутени от лошите предишни управляващи, които започнаха ремонта. И разбира се подкрепи действията си като разпространи нелепи фалшиви новини за това как в някаква си почивна станция стая за отдих била отдавана за „платени секс услуги“.

8. Министър Комитова уволнява и новия шеф на АПИ Апостол Минчев, който самата тя назначи (изчегъртвайки стария). Причината е, че въпросния човек е издал заповед за спиране на всякакви пътностроителни дейности в цялата страна до второ нареждане. А го е направил просто защото Комитова блокирайки сметките на Автомагистрали засегна индиректно и АПИ, защото двете дружества работят съвместно в строежа на автомагистралите. Честито!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.