Лайтмотивът тези дни ще е „Кой колко получава“

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Васко НачевЛайтмотивът тези дни ще е „Кой колко получава“, за да защитава интересите на една или друга държава/политика. Ще се нагледаме и наслушаме на какви ли не цифри!

Да смятаме, че няма подобно финансиране е меко казано наивно. Някои от тези, които дават парички по един, или друг грант го правят публично с обявена точната тема. Други го правят през ПР агенции, трети – директно „под масата“.

Ще се наслушаме и на информация кой на кого, какво е разказвал във времето. Силно се съмнявам, че официално ще излезе точна информация с така „модерните“ списъци, съдържащи имената на облажилите се.

За да има поне мъничко хигиена в говоренето призовавам тези, които често се появяват по „телевизора“ да бъдат така добри да пуснат по едно кратко постче на страниците си с текст: „Аз не съм участвал в комбинации и не получавам индиректно пари за участията си по „телевизора“, или за нещата които пиша в социалните мрежи.“ Казвам индиректно, защото е ясно, че телевизиите не плащат за участия в предаване.

Ето, аз мога спокойно да заявя, че до сега не съм получил нито стотинка за участия в предавания, постове в социалните мрежи или каквито и да е друга форма на стимулиране в които съм защитавал определена позиция.

Както се казва, по постовете ще ги познаете…

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.