ИЗПЪРДЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПЪРДЯТ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Роси АнтовЗдрасти братчед! Где съм тръгнал ли? Виж ми чорапите! Не ги души бе, идиот! Ще омреш! Виш кви са зелени. Споко бе. Кво има в чувала ли? Ще ти обясна. Нали имаме ново правителство! Да бе. Где има една задача. Да подсигури чесни избори. Честни ли си казва. Заеби. Не съм доучил. И това правителство от първия ден почна подготовка на чесните… Добре де. Честните избори. Както е казал хан Крум, чесни избори може да ги разберете преди изборите, а чесна жена след изборите. Ако нема малко кръвчица, да знаеш, че предизборно е манипулирано и с изборите, и с жената. Кво викаш? Чекай бе! Ще ти обясна где съм тръгнал. Ама отначало. Слушай сега!

Чета, че новото правителство ще прави щаб за газа. И проверявам, кво е щаб. У бългорскио тълковен речник. Там не знаят кво е щаб. Знаят кво е джендър, ама не знаят що е щаб. Ама гугъл знае. Е кво ми каза: Щабът е орган за управление на войскови части, съединения и обединения от всички видове въоръжени сили. Ръководи се от началник на щаба и е подчинен непосредствено на командира (командващия). Осигурява ръководството на подготовката и бойната дейност на войските. Подготвя данни за решението на командира и организира изпълнението му.

И братчет, те тук ми се ба мамата. Пръвата задача на това правителство, где според Констетусията на РБ има една единствена задача, да осигури чесни и нормални избори, бе да дири руски газ и да не ни позволи да влезем у война. Ба си хората. Ако си нормален, за кво ти е щаб в мирно време. Имаш министри. За чи уй зимат по 6 хилки и един газ да не могат да подсигурат. Се аз требва им отварам очит. Слушай сега!

Радеф, правителството, бойко, костакопейкин, дпс и 20% от българите са се надупили на североизток. И са зели лубрикантче, в очакване на газпром. Българска но работа. За кашмер станахме. Та в чувала има печен боб. За кво ли? Ще ти кажа. Братчедката ми подсказа без да иска. Докато те чака със свалени гащи да четеш философските си книги и да я опънеш, огладнява. Ама никога не яде боб, що ще стане страшно. Та на тия от правителството, на президента и на гореизредените ще дам по шепа боб. От БАН ми обещаха да изработат индивидуални газови връзки и общ газопровод. Само бойко ще изпърди едно 50 кубика. Я къв мъж е. Радев 25, ама той има и киселини от Деса, та още 25 от киселините. Костакопейкин нема кво да изпърди. Има древнобългарска мъдрост: ИЗПЪРДЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПЪРДЯТ…

А така, братчед! Сфана идеята. А за кво са ми зелените чорапи ли. Щаб ще правя. В нас. От 40 години воювам с невестата. И никой не побеждава. Сега разбрах що. Щаб нема. Щаб. Та тая вечер ще направя един. Кой ще е шеф. Аз ще съм шеф на щаба, кой друг. Ще определям и цели, и стратегия и тактика. Досега ли!? Ми пак аз, ама без щаб бе. Друго си е щаб да ги определя.

Айде чао! И дръпни една патка на братчедката! Стига тая философия. Ще станеш умен като сценарист на Слави, ама ще забравиш как се дига. Много здраве!

 

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.