Протести със скрити интереси, в пользу мафии!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Когато народът е болен – да не търси Волен..., а да се лекува сам, с повече демокрация, истинска, реална, ефективна!Дончо ДУДЕВ, Ангел Славчев, Янко Петров и компания са анархо-комунисти, подобни на сатрапа Че Гевара, на Ленин или Сталин дори. ХЕЙТЪРИ! Социални „месари“, с месарско мислене. Те НЕ искат да участват в избори, искат „гражданите“ да решават, да плюят всичко старо – дори опитно и стойностно то да е. Кои граждани, Дончо, Янко и т.н.? КОЙ ще ги избира? Какви ценности изповядват? Какво знаят и умеят? Освен да не си плащат сметките, да искат национализации и да реват против чужденците? Хора без идеи, без разум!

АКО толкова им пречат партиите, които също представляват част от гражданите – да си направят движение, да участват в избори и ако спечелят – да изметат останалите. Но се съмнявам, че зад тях са повече от 200 000 души, което е нищо. Но за бъркотии, безобразия, анархистични действия това количества луди и лумпени върши работа, май само у нас, за сега. Анархията не е майка на реда, особено в държава като нашата!

 

Само във Варна последните протести показват някакво проясняване – вече се протестира против кмета-олигарх и сегашен ГЕРБаджия Кирил Йорданов, ОбС и най-вече срещу групировката ТИМ, майката на днешната топ-мафия!

 

„Патриотът“ ВОЛЕН Сидеров никога НЕ Е нападал или преследвал Руско-Съветскат а мафия у нас, групировката ТИМ, Лукойл-Златев и др. подобни, никога НЕ Е протестирал против Паметниците на Съветската армия окупаторка в центъра на София, в центъра на Пловдив и останалите градове, които от над 60 години са унизителни за Българския народ! Защо ТВ-тата го канят? Или нещо им липсва, или някой пласира Волен. Затова: Когато народът е болен – да не търси Волен…, а да се лекува сам, с повече демокрация, истинска, реална, ефективна!

 

 Снимка: Люба Немирова

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.