България – страшна, грозна приказка!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Голата Свобода / Снимка: Сергей Антонов               Вече има сериозни тенденции, че Румъния скоро ще се присъедини към Шенген, а България е възможно да стане първата държава, изхвърлена от Евросъюза! Това обаче едва ли учудва някого, още повече сегашното правителство на Орешарски. Пишман – премиерът бе посрещан навсякъде в Европа от стачкуващи срещу него българи зад граница /нещо, което никога не се е случвало в досегашната ни история/, представители на Германия и Франция дипломатично се опитаха да го посъветват, да се съобрази с народния гняв и да се оттегли, но мутрите, които представлява, комунистите и турско говорящите агенти от ДПС се направиха на глухи и затръбиха, че работят. В парламент, пълен с национални предатели, страхливци и крадци, всеки може да си представи каква работа ще бъде свършена и в чия полза!

               В момента хората гледат някакъв перверзен хорър. Гаврата с държавността, от страна на „народните представители”, министрите, областните и общински ръководители е стигнала своя апогей и само Волен Сидеров стига като образец, доколко е паднала бариерата пред явните, гнусни престъпници, узурпирали върха в управлението на България!

               Никой не се съмнява, че това нежелано от народа правителство може да натвори редица парламентарни недоразумения! То може да разреши много успешно тютюнопушенето навсякъде, та дори и в детските градини.Може с европари да организира курсове за дисководещи на глухите, да внесе жито от Украйна, на двойно по-високи цени от възможните, да намали цените на тока в момента така, че ако сега по договор намалението е две стотинки, то след година да се увеличи с два лева. Орешарски може или поне се опитва да назначи целия червен електорат за чиновници в министерствата, агенциите и областните администрации. Той е длъжен да се грижи за интересите на олигарсите, които представлява, както и за своите 200 – 300 хиляди верни червени избиратели. На останалите български граждани се дава възможността, да плащат тлъстите им заплати, командировките и бонусите за несвършена работа всеки месец, тримесечие и по Коледа. Да се знае в крайна сметка, че престъпниците в България при ВСИЧКИ СЛУЧАИ трябва да бъдат облагодетелствани, а останалите са просто роби. По изключение на робите се предоставя немислима свобода – да избягат в чужбина, за да разберат, че и те са хора, че са живи и могат дори да се усмихват! Да отидат някъде, където няма да бъдат карани да проклинат ежедневно страната, в която са се родили, където няма да се трудят по 12 часа на ден за 300 лева заплата, където няма да бъдат газени по улиците и пътищата като псета, от самозабравили се мутри и където май само въздуха не са длъжни да си плащат!

               В момента родината ни е сцена на страшна и грозна приказка! Дали ще свърши тя с край на хорър или с хепиенд, зависи изцяло от обикновените българи. След месец на непрекъснати протести, явно протестиращите трябва да сменят дръжките на знамената със сопи, доматите с камъни и мирните призиви – с бой! Обикновен нашенски лобут, нецивилизован, но целебен, който в крайна сметка ще реши нещата! Всичко останало са празни приказки и стъкмистика!

 

Снимка: Сергей Антонов / offnews.bg

 

 

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.