България без Цензура тича с празна мензура!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Политиката е мъжка работаБЪЛГАРИЯ БЕ ЦЕНЗУРА е поредният проект на ДС генералите, на топ-червената мафия и нейните олигарси. Всички партии в този Парламент – БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака, са произлезли от котилото на БКП-ДС! БСП са псевдо-социалисти, ГЕРБ са мутро-комунисти, Атака са национал-комунисти, а ДПС – ченгета ислямисти.

Те се борят помежду си за плячката България, решително повалена от хищниците на червената мафия. Но защо да ръфат само тези четири партии? Нечестно так, товарищи… Преразпределението на власт, пари и влияние „надо продолжать“! В глутницата да се включат и нови екземпляри – затова се появяват и партии като България без цензура или НФСБ.

 

Николай Бареков е новият Бойко Борисов, превърнал се от мутра-комунист в червено кречетало. НЕ случайно надъханият млад комунист Ангел Славчев и милиционерът-патриот Росен Петров са в ръководството. ЗАЩОТО те мислят по комунистически, те са против всичко Западно в България, а мерките, които предлагат, намирисват на мерки от времената на Ленин и Сталин – черезвичайни комисии, повсеместни съдилища, предубедени преследвания, шумни кампании и пропаганда в стил Вишински и т.н. Чрез техните медии. Товариш Янукович може да им завиди, че не се е родил в „такая сторона Болгария“…
Няма как такива нечисти души да произведат „чисти ръце“!

 

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.