ИВО СИРОМАХОВ: РАЗВЕДОХ СЕ И ВЛИЗАМ В ПАРТИЯТА НА БАРЕКОВ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ИВО СИРОМАХОВ: РАЗВЕДОХ СЕ И ВЛИЗАМ В ПАРТИЯТА НА БАРЕКОВОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ!!!!
Относно скандала, в който е намесено моето име, държа да направя следните уточнения:

Първо: историята не се случи в пернишкия „Бевърли хилс“, а в лосанджелиския „Бевърли Хилс“.
Бях там миналото лято на гости на Стивън Спилбърг. С него сме приятели от казармата.

Служихме навремето в Ботевград, той ми беше стар войник. Много ме юркаше, жестоки извращения бяха, но такова беше времето. После обаче станахме големи приятели. Винаги се е съветвал с мен. Даже като тръгна да снима четвъртия „Индиана Джоунс“, постоянно ми звънеше да ме пита „кажи сега, Иво, да го снимам ли тоя филм, да не го ли снимам?“ Викам: „прави квото искаш, вдигнал съм ръце от тебе“. Аман!

Както и да е. Та миналото лято му бях на гости на Спилбърг, спах един месец у тях на походно легло, щото хотелите в Лос Анджелис са бая скъпи. И той отвреме-навреме прави купончета в къщата си в „Бевърли Хилс“ и кани разни актьорчета – Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро, Деми Мур и т.н.

И на едно такова купонче се запознах със Скарлет Йохансон. Заприказвахме се, харесахме се, стана дума, че тя много харесвала Чудомир. Любимият й разказ бил „I’m not one of them, big sist’r Siike“, демек „Не съм от тях, как’ Сийке“. Поканих я на кафенце, почнахме да излизаме и след една седмица се оказа, че сме безнадеждно влюбени един в друг. Обаче тя си има сериозно гадже, аз съм женен – налагаше се да се крием.
Водих я няколко пъти на бунгалата в Цигов Чарк. Много ни хареса там – бунгалото е 28 лева на вечер, кво му плащаш. А вътре чистичко, има даже топла вода, ако речеш да се замиеш.

И уж пазехме връзката си в тайна, обаче Скарлет не издържала и да вземе да се похвали на най-добрата си приятелка Анджелина Джоли. Тя пък да вземе да разкаже на Брад Пит, той пък да вземе да разкаже на Джордж Клуни, а Джордж Клуни да вземе да разкаже на жена ми.
И жена ми научава от Джордж и ми вдига страхотен скандал: курвар мръсен, вика, баш с тая кифла ли намери да ми изневериш?
Аз си трая, щото съм виновен. Нямам какво да кажа.

Даже оня ден ми се обади Уди Алън и ми вика: Иво, що спиш с жени бе, много си задръстен. Що не спиш с децата си, вика.
Викам: ние, българите сме по-консервативен народ, не сме разтропани като вас.

Та жена ми, като научи за Скарлет, вика: искам развод.
Викам: добре. Къде ше ходя!
Обаче нали знаете какви са разводите на известните, харчат се много пари. Жена ми ми взе 230 милиона долара и ме остави само с 10-15 милиона долара.
Как да живея с 10-15 милиона долара? Не мога да мизерствам и да ровя в кофите за смет.

Затова реших да вляза в политиката. Само там мога да изкарам 100-200 милиона долара, с които да си осигуря спокойни старини.
Звъннах на Бареков и го питам: може ли да вляза в твойта партия. Той вика: нямаш проблеми, само вътрешен министър не мога да те направя, щото постът вече е зает.
Викам: аз нямам претенции, което и министерство да ми дадеш, все ми е тая. Дали ще е финансите, дали ще е икономиката, дали ще е екологията – все ще съм доволен. Само културата не ми давай, щото там няма пари.
Стиснахме си ръцете.
Честно казано, хич не ми се влиза в политиката, но заради Скарлет се налага.
Това е положението.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.