Из дневника на Бойко Борисов

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Понеделник
Тайните служби ми докладваха, че срещу мен има заговор. Аз си знаех много преди тях, само чаках да видя кога най-сетне ще стоплят – големи заплеси са на моменти! Оказва се, че червените мишоци продължават да се заяждат и искат да ми видят екшън-плана за кризата. Абе, те за клониране не са ли чували? От левия ми бъбрек само за няколко дена ще си клонирам набързо един кризисен щаб и той ще ми напише каквито там графици трябват.   Тия хора просто не ме познават.
Сряда
Снощи ми се обади Серго и ме помоли да се сдобрим. Имал постоянно главоболие и твърди, че е урочасан.   Всъщност той ми е симпатичен, има хубави розови бузки, а и бабите го харесват. Ще се опитам да бъда по-нежен с него. Правя го само заради пенсионерите, които се оказаха ужасно злопаметни същества. Прав бях, че в тая държава е останал кофти материал. За догодина ще си поръчам малко германски старци. Казаха ми, че през лятото ги пускат на промоция.   
Петък
Днес ще се разходя до Брюксел и обратно. Има там едно момченце Жозе Барозу, леко шмугляв ми изглежда, но много иска да ме види. Ще му кажа да не се прави на важен, а да ми върне обратно ония милиони, дето съм ги обещал на моите хора. Големи тарикати и стипци са се навъдили в ЕС напоследък. Ще им набия набързо канчетата и се връщам, щото ме поканиха да откривам нова детска градина в едно село.
Неделя
Успах се и станах в 6 ч., вместо в 4 ч. Още утре ще уволня чистачките в Министерския съвет, днес изобщо не дойдоха на работа! Изнервен съм – как не се сети поне един журналист да ме попита защо умря Майкъл Джексън… Ще им го върна тъпкано. Напоследък се държат просто безобразно – скоро не съм чел нищо за любовния живот на кучетата ми. Явно вестникарските им тикви още не могат да узреят, че без мен не са нищо повече от руло тоалетна хартия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.