Свидетелства на времето

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

TERMINUS NULLUS FALSO EST[1]

Нобелова награда или премия в бъдеще време      Сказание за нашенци, за акъла, вярата и кумирите им      Време е за разкриване на истината[2]

Българите са като голям Нобелов комитет. Както мъдреците в Осло подариха тазгодишната Нобелова награда за мир на Барак Хюсеин Обама, без да попълнят графата Присъжда се за…, така нашенци връчиха мандата за управление на страната на Б.Б. само въз основа на очаквания. В норвежката столица оправдаха решението си с големите надежди, които давал стопанинът на някогашния Бял дом през първите девет месеца на своето президентстване.[3] Със същия успех по-рано, за стотния ден от неговото управление, можеха да му връчат Оскар за най-добра мелодрама – предизборната кампания като кандидат на демократите. Учудващо е защо у нас пропуснаха малко преди тези прословути сто дни на кабинета Б.Б. да удостоят премиерката поне със Златната ракла? Заради обещанията, чиито носител е тази знойна мома от Банкя. 

През своята кандидат-президентска кампания за най-високия пост в САЩ (казват и в света) свръх смуглото момче с име на коптор играеше ролята на всеобщ миротворец. Веднага след като разбра вестта за решението на нобеловците, бомбардира Луната и поиска повече американски войници да заминат за Афганистан, та да оставят костите си там в името на американските интереси. Всъщност тези интереси са два: един петролопровод и богатата реколта от опиумен мак, която талибаните вече веднъж унищожиха – през 2000 г. Обама отиде да лобира за домакинството на Чикаго за олимпийските игри и те бяха предоставени на… Рио де Жанейро. Сетне запретна ръкави, за да защити хомосексуалистите и да уреди те свободно и спокойно да служат в армията. Какво по-страшно оръжие срещу ислямистите от пехотинци със съблазнително изути гащи?

Нашенската Барак на квадрат (пише се с двойно Б – Б.Б.) пък вещаеше съдебни катаклизми за Доган и момчетата му. А нападна само Станишев и то лично. Изглежда Серго е отказал някое изкусително предложение или интересите на двамата са се сблъскали някъде, както тези на талибаните с мераците на левитската петролна и наркомафия в Афганистан. Защото от заканите на бившата столична кметица за пълна справедливост май не остана нищо. Забелязваме пълна промяна на намеренията. Аз нямам информация да са призовавани министри, категорично заявил на 13 октомври т.г.  градският прокурор на София Николай Кокинов. Шефът му Борис Велчев допълнил: Играта, че някой за нещо е намекнал във вестник и прокуратурата трябва да изяснява, става уморителна. Самоинициатива ще има само, когато има основание, а не когато ни забъркват в циркове. Той изразил това мнение по повод на призива на премиерката Б.Б. прокуратурата да се самосезира. Трябва да има ред! Все пак предците на Б.Б. и тя самата са обслужвали Политбюро, а не са били част от него, какъвто е случаят с Велчев и Станишев.

Да припомня, че още преди да встъпи в длъжност като министър-председател[ка], Б.Б. се появи в прокуратурата и постави шестмесечен ултиматум на държавното обвинение, което за този период от време трябва да се постарае да промени отношението към България от страна на Брюксел. Първоначално от държавното обвинение не реагираха остро, дори възприеха идеята на премиер[кат]а, но в последните месеци все повече си проличава, че има някакво напрежение между управляващи и магистрати.[4] С други думи заповедта се отменя. Командирите на нашенската Барака с двойно Б, представители на тукашния клон на интернационалната левитска мафия, са решили друго.

Да насърчим с ръкопляскане Барак и нашенската Б.Б. Техните първи стъпки наподобяват, но като фарс, онази на Нийл Армстронг отпреди 40 лета. И ако крачката на Обама е голям скок за човечеството, навярно мишите стъпки на тукашната Брижит Бардо са същото, но за онези българи, дето й се довериха. Въпрос на мащаб…

Можем да допуснем, че членовете на Нобеловия комитет са били трогнати от личната история на Обама: рожба на расово смешение да стане президент на най-могъщата държава сигурно означава много за мирните междурасови отношения в Америка. У нас кръстоската е друга: между ортодоксален комунист и служител на МВР, от една страна, и внучка на убит от комунистите земеделец, от друга. Може би и двете постижения на политическата генетика са важни, пак всяко според мащабите. Кой питаше: Как ще ги стигнем американците, че и задминем дори? Ние сме ги изпреварили. Има да ни дишат прахта… В романа си Доктор Но бащата на Джеймс Бонд – Иън Флеминг, бе въвел герой китайски негър (china negro), хибрид от китаец и негърка или обратното, вече не помня точно.[5] Ха да видим кога подобна порода ще оглави САЩ.

Докато ние отдавна си имаме човешки оксиморони – комунистически антикомунисти. Още от Ж.Ж. и компанията му от седерасти, клонирани от Държавна сигурност по поръчка на Политбюро, като казват, че отговорник за операцията бил Андрей Луканов. Даже в това отношение Б.Б. не е пионерка. Първопроходци от този човеко-политически сорт на премиерския пост бяха храбрите агенти Ф.Д. и И.К. Обаче Б.Б. е своеобразен апотеоз на комунистическия антикомунизъм. Тя ненавижда другарите, а сама е членувала в БКП. Даже е напуснала МВР, само и само да не  изостави Партията. В подобни случаи психиатрите поставят диагнозата шизофрения – раздвоение на личността.

Да определите Барак Обама като миротворец, а да очаквате да реализира потенциала си не само в Афганистан, или да наречете доказаната бандитка Б.Б. антикомунистическа надежда за борба с престъпността, е все едно да приемете педофила Роман Полански като приятел на децата. Обаче не само има такива нашенци, те преобладават. Оказа се, че продавачите на надежди са най-обичаните палячовци в цирка, наречен Република България. По израза на другарите те съставляват подавляващото мнозинство. Става дума за хора, които отдавна са се отказали да мислят, ако въобще някога са го правили. Доверили са този висш Божи дар, който отличава човека от останалите живи същества, на партиите и техните лидери, на медиите – следователно на Политбюро. Същевременно очакват да им се случат добри неща. И след време се оказват изненадани и излъгани, когато установят, че чудесата не са се случили. Лъже се гадже и то глупаво… Иначе от векове е известно: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.

Разбира се тукашното население не е единствено. По цял свят медиите не само промиват мозъци, направо перат съзнанието на обществата. От четвърт век препаратът, който използват, са идеологиите, разните изми. Целта е разделението на хората, насъскването им едни срещу други на верски или етнически принцип. Нима ционизмът и неговите съставки – комунизмът, либерализмът, фашизмът и нацизмът, са нещо друго освен религии? Разделените биват покорявани с лекота. За да се стигне до окончателното обединение без нации – новия световен ред. Наблюдавам как номерът минава. Mundus vult decipi, ergo decipiatur.[6]

Не, не е конспиративна теория, както компетентно отсъждат нискочели демократични автори, които приличат на герои от повест на Георги Марков. В новелата му Портрет на моя двойник се среща признанието: Аз съм като голям български писател – не чета нищо. По същия начин навремето заклеймяваха Александър Солженицин, без да ни позволят да се запознаем със съдържанието на книгите му. Тъй и днешните политици, политолози, социолози, журналисти и всякаква социалистическа сволоч, преминала обучение в оная партия и в нейните секретни служби, махат с ръка – конспиративна теория.

Например съобщават ни, че милиардерите в Китай са се увеличили. И ни поднасят сензационната новина, че тази година китайските милиардери вече били 130 – с 29 повече, в сравнение с 2008 г. По-нататък четем: Най-богатият китаец е Уанг Чуанфу, чието състояние се оценява на 5 милиарда и 100 милиона долара. Миналата година американският милиардер Уорън Бъфет купи дял от компанията му, което увеличи цената й и я издигна с цели 102 места в класацията на най-бързо развиващите се фирми.[7] Какво постижение! Сякаш го е сторил от благородство?!

Накрая, някак между другото, отбелязват: Интересното е, че една трета от хората включени в списъка на хилядата най-богати китайци са членове на Комунистическата партия. Нима нашенските богаташи са паднали от небето, а не произлизат също от комунистическата партия и нейните явни и тайни подразделения! Коментар по тази тема, както и по основната няма да срещнете никъде. Malus fugit lucem, ut diabolus crucem.[8] А известието заслужава да бъде разтълкувано.

Преди всичко то издава онова, което само на пръв поглед всички знаем – трансформирането на собствеността и на обществените отношения най-малко за трети път в рамките на по-малко от век обезправява милиони и облагодетелства шепа опортюнисти. Което води след себе си до невероятни социални катаклизми, както и до неизброими лични драми.

Преминаването от тоталитарен комунизъм (в Китай в чисто военен вид) към капитализъм бе извършено по различен начин, придоби няколко форми, но винаги и навсякъде бе съпроводено от гигантска несправедливост. Тя се състои в ликвидирането на по-значителната част от старата буржоазия и създаването на нова, фашистка, подчинена на принципите на интернационалния комунизъм. Онова, което хората не проумяват, е, че за съществуването на комунизъм не е непременно необходимо наличието на комунистическа партия. Както уточни вече покойният руски философ и писател Александър Зиновиев в парижкия вестник Фигаро от 3 март 1990 г.: Тези, които погребват комунизма, смятат, че желанията им са реалност. Ако свързваме комунизма с марксизма и комунистическите партии, тогава краят на комунизма е дошъл. Но комунизмът е тип „обществена формация” със закони, обусловени от „живота в комуна”, където доминиращата обществена връзка е тази на „шеф” и неговите подчинени, без да има обществена необходимост, само по нареждане. Веднъж установена, тази организация може да съществува без компартия, без марксистка идеология и дори с многопартийна система.[9] 

Сега да се върнем на Уорън Бъфет. Фактът, че фамозният американски – всъщност интернационален – милиардер купил дял от уж китайска корпорация в условията на действащо еднопартийно управление на комунистическата партия потвърждава горното правило. Само че няма кой да обясни: тази новина е ужасяваща, понеже издава чак докъде е напреднал новият световен ред – сиреч единната комунистическа държава на Земята! Неговият победоносен марш вече отеква и из Бразилия, Индия, къде ли не. Братството е на път да се справи и с национализма на един от своите бивши слуги, чешкия президент Вацлав Клаус. В есента на живота си този човек зае достойна за уважение позиция. Той не желае нищо повече от това към Лисабонския договор, който ще превърне Европейския съюз в нов СССР, да има допълнително споразумение, гарантиращо, че няма да бъдат отправяни имуществени претенции към родината му от страна на германци, прогонени от нея след края на Втората световна война. Новият-стар председател на Европейската комисия заплаши Чехия, че може да бъде лишена от правото да разполага със свой еврокомисар. (Забележете названието – комисари, както някога в болшевишката Съветска Русия!) Което е откровено изнудване. Никой не го оцени по този начин! Защо? Толкова ли свикнахме с рекета, че го приемаме като нещо естествено в междудържавните отношения?

По същото време обявиха рекордно поскъпване на златото и особено на среброто. Всеки що-годе образован и разсъждаващ икономист ще ви обясни, че това означава обезценка на хартиените пари. Тази Ротшилдова измислица доказа своята несъстоятелност за хората, но е изумителен инструмент за трупане на печалби от един крайно ограничен като брой на участниците в него финансов интернационал. Паричните кризи не идват по естествен път. Цикличността не е характерна черта на нито едно стопанство, стига то да бъде оставено да се развива по нормален път. Рецесиите са човешко творение. Те биват умишлено предизвиквани от същия този талмудски интернационал, за когото раса, националност, вяра, пол, занятие нямат никакво значение.

Още през пролетта точно в тази медия предсказах ставащото днес. Тогава предупредих, че усиленото печатане на пари в Англия и САЩ ще бъде почувствано като инфлация наесен. Изглежда моментът настъпи. Настоящата икономическа криза доведе до постигането на няколко крупни цели, поставени от онези, които дърпат конците зад кулисите. Цели народи платиха натрупаното огромно количество оръжие – с живота на мнозина и с пари. Няколкото безпричинни войни, водени по изкуствено създадени поводи (в бивша Югославия, две в Персийския залив, в Афганистан, в Африка), послужиха за изразходването на не малка част от този арсенал. Рецесията доведе до окончателното заличаване на следите на банката на болшевикитеЛимън Брадърз, която преди десетилетия погълна Кун, Лоуб и Ко, финансирала Ленин и Троцки. От друга страна нейният фалит бе използван за изкуствено предизвикания ефект на доминото. Така се стигна до две неща.

Първо, маса хора загубиха своите спестявания във вид на влогове и натрупване за пенсии и станаха по-зависими от елита. Второ, това доведе до окрупняване на банките – стара мечта на интернационала. Тя бе изпробвана с въвеждането на централните банки, програмирани от Маркс и Енгелс в Манифеста на комунистическата партия, но… под диктовката на лорд Лайънъл Ротшилд. В най-чист, в държавен вид като по учебник, те бяха изпробвани по време на т. нар. социализъм в Централна и Източна Европа. Явно според тайния интернационал вече е ударил часът на крайната фаза – обособяването на няколко крупни световни финансови институции. Същото се случи и в производствената сфера. Например автомобилопроизводството започна да наподобява това в Съветския съюз – няколко огромни концерна с преобладаващо държавно участие. Ала винаги ръководени от Братството. Вече никой не е в състояние да установи чия собственост са тези Годзили на финансите и промишлеността. Вече всичко е в ръцете на тайния интернационал.

Световната икономическа криза върна стотици милиони хора обратно там, откъдето бяха тръгнали. Имам предвид преди всичко населението на САЩ, което през осемдесетте и особено през деветдесетте години на м.в. масово се бе втурнало да придобива недвижима собственост. А собствеността осигурява независимост. Което е недопустимо от гледна точка на Братството. Вместо да приложат крайната мярка, която опитахме на гърба си – пряката и неприкрита национализация, им прибраха недвижимостите чрез невъзможността да обслужват (връщат) взетите ипотечни кредити. Перфидно! От началото на този век същият метод взе да се прилага и у нас. Резултатите са налице. Задават се още по-неприятни…

Обаче обезценката на хартиените пари – валутите, неминуемо води до поскъпване на важни неща от всекидневието. Преди всичко на енергоносителите, а в резултат на това и на всички останали стоки и услуги. Цялата акция е съпроводена с истинска и нескончаема медийна атака. Така хората биват подлагани на постоянно отрицателно въздействие, което на практика ги потиска, дори смазва и ликвидира тяхната самоинициатива. Те биват привиквани да вярват на неща, които въобще не стават. Например – скорошното изчерпване на петролните и газовите находища и заплахата от глобалното затопляне. Нима поне у нас не усещате обратното – захлаждане? Ще се уверите, ако ползвате почтени статистически данни за средногодишните температури. Така населението свиква с новите условия – високи цени и данъци, повечето от които са противоконституционни и то навсякъде по света.

Важната, полезната информация, нейното анализиране и коментиране биват заменени с пошли развлечения. Днес е по-важно да знаем колко силикон са монтирали в бюста на някоя попфолк звезда, на колко години е бабата на чалгата Л.И., жена ли е мъжът Азис, с коя си ляга назначеният от партията бизнесмен Христо С., син на някогашния пилот на Тато ди тути тати, с какво бельо е актрисата Z и т.н. Агресивният хомосексуализъм се чувства в медиите като на парад. По писан от адептите на Политбюро сценарий разни недодялани водещи с птичи акъл провъзгласяват някакви каки ди тути бати за висши интелектуалки и моралистки. Разчитат на късата народна памет, която е запокитила някъде в дъното си, че част от тези несретнички са били комунистически шантонерки от низша проба. Постоянно ни показват как леки жени и полумъже безсрамно простират чаршафите от спалните си пред цялото телевизионно зрителско войнство. И това доставя наслада на средностатистическия простак. Забавлява го досущ както, когато зърне как някой се спъва и пада. Останалото малцинство или се залоства зад крепостните стени на битовия алкохолизъм, или изпада в дълбока вътрешна имиграция.

Изреденото не изчерпва всичките ни тегоби. Освен това то не е характерно само за нас. Обаче тук, из нашата територия манипулациите завладяват необятни територии и обздушават, и обезбългаряват… Това е възможно поради факта, че страната ни не е независима, а я управляват колониални правителства, назначавани от метрополията – тайното световно правителство, без значение дали това е точното название.[10] Навремето ни управляваха от също подчинения Кремъл, днес по-вероятно – от не по-малко зависимия Бял дом. Доста белези подсказват, че въпреки всичко завинаги сме обречени на подчинение на Москва. Още в Програмата на Отечествения фронт, в точка 5, е записано: Да осигури в съгласие с Атлантическата декларация националните интереси чрез тесна[11] дружба и съюз с[ъс] Съветския Съюз, Англия и Америка и чрез споразумение с[ъс] съседните народи.[12]

Още тогава комунистическият вожд Георги Димитров завещава дружба със СССР, Англия и САЩ. Бяхме слепи, та не разбирахме, че жертвите на комунизма и Студената война бяха бадява. Доказателство за това, че България не е суверенна държава, е признанието на един от ликвидаторите на българския народ, икономистът с превръзка на окото, наподобявящия пират или Моше Даян, пишещият се американец Ричард Ран. Той публично обяви, че през 1990 г. някой си Бърнард Сейган написал Конституция на България.[13] Една и съща ръка твори основните закони на суверенни страни, но и на ООН. Авторът на Хартата на тази организация е евреинът Леон Поляковски, а самата тя копира дума по дума Съветската конституция”.[14] И това не е конспиративна теория, а истината.

Доказателство, че сме привързани за Москва, са договорите, които правителството на живеещия в Драгалевци драгоманско-дупнишки мавър Иван Костов сключи със Съветите. Той ни върза енергийно изцяло и единствено с тях. Хариза им на безценица и петролната рафинерия Нефтохим, като закри конкуриращата я Плама в Плевен. Друг въпрос е дали последната не бе груба грешка…

Днес надуващата мускули като културистка, застаряващата банкянска мома Б.Б., за пореден път излъга. Пак разчитаща на късата масова памет, тя захвърли на сметището своята вербална битка с Русия и руските интереси. Оказа се, че ще изпълни всички руски проекти, в т.ч. АЕЦ Белене и уж толкова спорния газопровод Бургас-Александруполис. Ако перифразираме Шекспир, можем да заключим: Непостоянство, твойто име е Б.Б.

Намираме се в навечерието на важни събития и явления, които ще засегнат цялото човечество, в това число природни бедствия и обществени сътресения. Хората са изправени пред моралния избор: с Бога, както и да го наричат, или против Него. Даже да не сте вярващи, можете да живеете по Божиите закони и правила. Което автоматично ви превръща в праведни, доколкото хората могат да бъдат такива. Всеки е получил в дар свободна воля. Сега е времето за нейното проявление. Ако не друго, поне можете да не съучаствате. Затова обърнете гръб на изкуствено създадените кумири и се взрете навътре в себе си. За да стигнете до решенията за собственото си бъдеще. Тъй като всеки е творец на своята съдба. Ако се натрупа позитивна енергия и тя се обедини, наистина ще можем да преместим планина, както иносказателно ни е обяснил нашият Господ Бог.[15]

Мислете!

 

 



[1] Лъжата няма край, лат.

[2] Не по „Книга на Еклесиаста или Проповедника”, а според латинската поговорка: “Veritatem dies aperit” – Времето разкрива истината”.

[3] По-късно се оказа, че трима от петимата членове на Нобеловия комитет са гласували против Обама. Обаче те са назначени от Норвежкия парламент и представляват своите партии. Изобщо цялата история се оказа далавера в стил нашенското БСП… (Вж. “Majority of Nobel jury “objected to Obama prize”, AFP, Paris, October 15, 2009 г., online: http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5gOy7GLcrP7iQja3yU5Zu4BHMqFdw)

[4] Захари Белчев – „В прокуратурата не са призовани бивши министри”, Всеки ден, www.vsekiden.com, София, 13 октомври 2009 г., online: http://www.vsekiden.com/?p=59395

[5] Вж. Ian Fleming“Doctor No”, Jonathan Cape, London, 1958 г. или едноименния филм на режисьора Терънс Янг с Шон Конъри в главната роля от 1962 г.

[6] Светът обича да бъде лъгън, нека тогава го лъжат, лат.

[7] Вж. „Милиардерите в Китай са се увеличили”, „Светът”, Нова телевизия, София, 13 октомври 2009 г., online: http://www.novatv.bg/bg/news/view/2805/

[8] Лошият се страхува от светлината като дявол от кръст, лат.

[9] Сюзан Лабен – „Тайният план за завладяване на Европа”, Издателство Монархическо-Консервативен Съюз, София, 1993 г., стр. 60.

[10] Вж. напр. “And now for a world government” by Gideon Rachman, “Financial Times”, London, December 8, 2008 г., online: http://blogs.ft.com/rachmanblog/2008/12/and-now-for-a-world-government/

[11] Правописът запазен, в него липсва окончанието „ъ”, двойното „е” и т.н., което говори, че другарите в Москва вече са имали под ръка новия правопис, запазен и днес.

[12]  „Програма на Отечествения фронт”, факсимиле, в архива на автора.

[13] Васил Чобанов: Разговор с Ричард Ран, “Студио България”, Радио “Свободна Европа” и Телевизия “Европа”, София, петък, 29 август 2003 г., 17,10 и 22,10 ч.

[14] Вж. Louis Marshalko – “The World Conquerers, The Real War Criminals”, Christian Book Club, Washington, DC, 1958 г., стр. 229.

[15] Вж. „От Матея свето Евангелие”, гл. 17, ст. 20.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.