Ей, как пък не им писна само с лобизъм и простотии?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Владимир КаролевСлед като парламентът се готви да приеме закона за адвокатурата, който ще ви ПРИНУДИ да използвате адвокат за почти всеки ваш досег с нещо правно, включително ще можете да питате само адвокати за информация за закони и ще ви глобяват, ако попитате друг, предлагам още закони. Първо, закон за финанситурата – в банка ще влизате, единствено с платен финансист-консултант, от банкомат ще теглите пари единствено с платен финансист-консултант, ще си броите парите в портфейла единствено в присъствие на платен финансист-консултант.

Второ, закон за маркетингурата. Ще гледате реклами единствено в присъствие на платен маркетинг специалист, ще пазарувате в супермаркета единствено в присъствие на платен маркетинг-специалист. Трето, закон за шофьоратурата. Ще можете да се возите в личния си автомобил, единствено ако той е шофиран от платен шофьор. И така нататък. Ей, как пък не им писна само с лобизъм и простотии да се занимават, мамка му?

 

P.S.
И закон за Фармацитурата – в аптека се влиза само с представител на маркетингов отдел на фармацевтична фирма или бележка от фармацевтичен консултант за извършена консултация , в краен случай с член на български фармацевтичен съюз.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.