Цацаров е по-вреден и от руската хибридна война, значително по-вреден!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Стела НиколоваСизифовите усилия, които цацаратурата извършва по телевизора още преди подаване на оставката на правителството, са само защото обществото наистина иска оставката на гл.прокурор.

ТЕ са наясно, че ако суверенът излезе на многохиляден протест няма да могат да удържат и за това са всички тези напъни, та да си кажем, че все пак работят.

Работата обаче се състои в невероятно изсмукани от пръстите обвинения, на които Р.Овч. се присмиваше в ефир и съм убедена, че ще се смее и след трета инстанция.

Цацаратурата тогава пак ще каже, че съдът е виновен и, че те полагат всички усилия!

За юристите усилията им са смешни, но малка част от обществото може да разбере, че това е така.

Цацаратурата дава вид , че работи и ни навира в очите съда, като единствен виновен за неосъдени високопоставени държавни чиновници.

Масларова и Бисеров са ярък пример, както Батко и братко и много други.

В същото време цацаратурата може да „хване“ доста други бивши министри, но старателно ги избягва, както и един корпулентен, вече не толкова млад, но все по-преуспяващ бизнесмен.

Обслужващият медиен антураж на цацаратурата ще се опита да ви убеди, че обвинените досега министри са най-големите и абсолютни престъпници, но пък Станишевите заменки на земи и гори, както и КТБ и Яневагейт остават в мъглата и се изтласкват от паметта ви, докато следите Пеевския дневен ред.

Цацаров е по-вреден и от руската хибридна война, значително по-вреден!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.