В Европа ще се държите като европейци, а не като диви и примитивни анадолци!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

В Европа ще се държите като европейци, а не като диви и примитивни анадолци! Сега ще ви кажа колко са „дискриминирани“ мюсюлманите в Холандия. Виждате ли тази хубава жена? Казва се Khadija Arib и е мароканка. Има двойно гражданство: холандско и мароканско. Тя е председател на холандското народно събрание ( Voorzitter van de Tweede Kamer). Кметът на Ротердам се казва Ahmed Aboutaleb. А тази хубавица, която си наметва сакото в парламента?

Тя пък освен, че години наред бе холандски депутат, беше и заместник – министър на правосъдието. Туркиня. Имаме турци, които са членове на парламента. Selçuk Öztürk, например. Или Tunahan Kuzu. Те са лидери на холандското ДПС.

Така че, драги мои, когато в Турция достигнете една хилядна от демокрацията в Холандия, тогава ще си отваряте устата с претенции към Холандия.

На всички турци в Холандия, които нарушиха обществения ред, защото смятат, че Ердоган е прав и че Холандия е нацистка и фашистка държава, моментално трябва да им бъде отнето холандското гражданство и/или право на престой в Холандия и да бъдат екстрадирани в Меката на демокрацията – при любимия им Ердоган без право да се връщат дори като туристи.

Нека само да поясня. След предишен призив на Ердоган и турските посолства, турците в чужбина и турските организации в чужбина да доносничат за критично настроени срещу Ердоган турци, имаше нещо като мини Кристална нощ: ердоганисти нападаха турски магазини и чупиха витрини, нападаха и биха турци, които бяха критично настроени срещу Ердоган. Тая няма да я бъде! В Европа ще се държите като европейци, а не като диви и примитивни анадолци! Никой няма да ви позволи да биете сънародниците си, защото имат различно от вашето мнение.

Интересна работа. След като Холандия е фашистка и нацистка, що дириш тъдява, ами не си седиш в демократична и икономически процъфтяваща под мъдрото ердоганово ръководство Турция, а?

Май не е много за харесване тази Турция, щом милиони турци си търсят късмета в Западна Европа?

 

Khadija AribKhadija Arib Ahmed AboutalebAhmed Aboutaleb

Nebahat AlbayrakNebahat Albayrak

Selçuk ÖztürkSelçuk Öztürk Tunahan KuzuTunahan Kuzu

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.