Оооооооооооооо!Оранжево небетоооо…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Оооооооооооооо!Оранжево небетоооо...Кога нещата омръзват?

Как става така, че чакаме повод просто да приключим нещо и да караме нататък?

Това ще разберете ако гледате следващияТ епизод на “Титаник”.

 

Първа част

РАЗНООБРАЗИЕ

Когато един заклет еротоман куродръФ, се взира твърде дълго в обръсната путка започва да вижда съвсем други неща. Тогава путката му е омръзнала като такава и той търси друга картинка. Монотонността убива и най-твърдия член.

 

Втора част

ОБОГАТЯВАНЕ

Да не се бърка с тор!

Човекът е хамелеон. Той поема околното и го асимилира. Развива или деградира себе си, избягвайки застоя. Вегетирането е смърт! Консумирането изисква вкус, който също търпи своето развитие. Вследствие на това човек…

 

Трета част

ТЪРСЕНЕ

Търсенето на новото и свежото. Нещото, което кара носът да трепти, а мозъкът да си представя. Да консумира преди още да е усетил вкуса. Търсенето често се бърка с движение. Абсолютно погрешно! Търсенето може да става чисто статично, просто избирайки нещата, които минават покрай теб.

 

Четвърта част – Заключение

ИЗБОР

Свободният избор е това което те прави човек. Налагането на воля и философия върху друго човешко същество е загуба както на неговата свобода, така и чиста загуба на време, а резултатът е и загуба на собствения ти човешки облик. Какъв е смисълът тогава? Обяснението е най-глупавото човешко качество. Но пък е толкова забавно да се самозадоволяваш със собственото ти красноречие.

 

Текста четоха заслужилите артисти.

Не заслужилите само го написаха.

 

 

15.08.2008

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.