Няма да стане!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Евгени ПетровСлучи ми се нещо отвратително, като на кино. Някакъв хашлак с Мерцедес Е класа, с бясна скорост изпреварваше нагоре по Симеоновско и едва успя да избегне челен сблъсък, вмъквайки се пред мен, като ме засече. Надух клаксона и пуснах дългите. И какво стана? Наби спирачки, изскочи от колата и заплаши, че ще ме пребие.

До мен на дясната седалка фотоапарата, взех го и се опитах да го снимам. Удари ме, изтръгна Никона, хвърли го в Мерцедеса и отпраши с мръсна газ.

Вътре имаше дете. Шофьорът – на видима възраст 25-30 години. Беше почти озверял. Същата история като на магистралата – ако имаше камък или бухалка нищо не се знаеше. В такива случаи човек трудна се контролира.

Оттам насетне – както си му е редът – 112, VI РПУ, жалба. Както и да се гледа си е кражба с взлом. Посягането в купето на автомобила е нахлуване в лична собственост, апаратът – откраднат. При това описание, което дадох, да видим какво ще се случи! Полицаят в Шесто се хвана за главата.

Аз си изпълних гражданските ангажименти. Трябва да го пипнат не заради пършивия ми фотоапарат, който вероятно вече е хвърлил, а защото ако му се размине, следващият път пак ще го направи. Но другият потърпевш на мое място може и да не отиде да подава жалба. И така ще си върви…

 

Няма да стане!

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.