КЕМТРЕЙЛС. ХААРП. ИСТИНАТА. КОНЦЕНТРАЦИЯ НАД БЪЛГАРИЯ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

КЕМТРЕЙЛС. ХААРП. ИСТИНАТА. КОНЦЕНТРАЦИЯ НАД БЪЛГАРИЯДопреди няколко години теориите за ХААРП и кемтрейлс ми се струваха абсолютно безпочвени. След това започнах да се застоявам в социалните мрежи в интернет, и лека полека, да се убеждавам, че и двете са верни.

Първото ми подозрение се появи, когато прочетох, че САЩ и евреите са съборили кулите със самолети на 11 септември и не е умрел нито един евреин. Сериозни доказателства, сериозни снимки и още по сериозни коментари. И тогава се сетих, че тоя, где пръв се е сетил за тоя заговор, е или пернат от ХААРП, или поръсен с кемтрейлс. Също като тия где му вярват, а не вярват на списъците на загиналите, в които има около 500 еврейски имена.

После чета как Украйна нападна Русия у Украйна, а Русия се защитава. И как фашисти разпъват на кръст руски деца. Пътем Русия си взе Крим, що си е техен, ама докато го взимаше, не го взимаше. И народа верва.И тук не е минало без кемтрейлсче и некай психотронен лъч.

После чета, че Меркел била слаб лидер на слаба държава. Не знам колко кемтрейлс требва да те е наръсил, та да твърдиш това, при положение че Германия има най – силната икономика у ЕС, а без Меркел се не приема нищо, свързано с ЕС и света. Нищо. И колко психотона ХААРП требва да са ударили тоя, где пише това. И тоя, где вярва.

После виждам един джип на Лада, где е на Рено. По новини и социални мрежи. Виждам го като реклама на нещо качествено и евтино, и реклама на икономиката на Русия. Първо се напикавам от смей, що не съм видел ни „Дачия“ у социална мрежа, ни новина за нова „Шкода“. Мислех, че съм се напикал от ХААРП, ама докторът каза, че не съм. И от кемтрейлса не съм. От човешката тъпотия ми вика, си се напикал. А за тъпотията е виновен кемтрейлса и психолъчите. Споко! Нали не си се насрал като руснак у Афганистан! И кото натовски моряк, гледащ невидим руски самолет!

После гледам статистика. Бойко пак е начело на статистическите класации. Те тук вече съм паднал по гръб. Оня ден същия наруши конституцията с един SMS. Ежедневно нарушава писани и неписани закони. За два дни отмени неколко тръжни решения, без да търси съд и прокурор. Заради слухове. А Юнкер се смее и му вика:
– Късно е либе за китка.
Та представяте ли си, колко кемтрейлс требва да е изсипан над България, та Борисов да е премиер. И Доган и Пеевски патриоти. И що ХААРП лъчения, та 4 % да верват на Волен, 4 % на Каракачанов, 4 % на Първанов и 10 % на БСП. Тук е най- високата концетрация на капки кемтрейлс и психолъчи в света.

А по НОВА анкета. Ще ходите ли на почивка в Гърция. До 8:30 с ДА бяха отговорили 30% с НЕ 30%. В 09:00 с ДА бяха отговорили 60% с НЕ 20%. Некои, где се пернати с ХААРП ще кажат, че 60% от българите ще ходят в Гърция и няма да си отмъщават за блокадите. Аз ще ви кажа, че тия, где ще ходят в Гърция, са на работа след 8:30 и разполагат на нея с компютри и свободно време. Другите, где ще ходят в Гърция, не ходят на работа, и спят до 8:30. Тия где нема да ходят в Гърция, или отиват рано на работа, или рано се връщат от работа и немат там нито компютри, ни свободно време.

Доказателство за твърденията ми е и снимката. От терасата ми. Кемтрейлс и ХААРП лъчи. И некой е боядисал небето с оцветител за натурален портокалов сок.

 

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.