ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ НЕ? – ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1

ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ НЕ? – ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!/ Или десетте практически извода за гласуването у нас /

Да упражниш правото си на глас в България, няма нищо общо с гласуването в цивилизованите страни по света! Защо ли? Следват няколко извода, направени през изминалите вотове за правителство, президент и евродепутати:

1. Може да си гласувал за определена партия, а при преброяването на гласовете, за тази партия да няма нито един регистриран глас.
2. Възможно е никой от многобройните ти роднини, приятели, колеги и познати да не е гласувал за дадена партия, а накрая тя да е победител в изборите.
3. Случва се да си гласувал, но гласът ти да е обявен за невалиден независимо, че няма техническа грешка при попълването на бюлетината.
4. Има хора, които не са гласували изобщо, но гласът им присъства в преброяването.
5. По стара традиция за гласуване, малцинствата получават в натура кебапчета, бира и пари – между 30 и 100 лева на глас.
6. По същата традиция българите получават правото на глас безплатно, с привилегията да бъдат основни платци на всички далавери, направени по-късно от „управляващите“.
7. Има партии, които влизат в парламента, защото така са предвидили статистиците по-рано. Дали е гласувал някой за тях, просто няма значение. За тази цел си има фалшиви бюлетини и хора, които вършат необходимото.
8. При сегашният изборен закон и правила, е невъзможна промяна в политическото статукво за управление на държавата.
9. Сегашните „управляващи“ се опитват по всякакъв начин, да ти вменят, че си длъжен да гласуваш, независимо за кого. Ти се излъжи, а изборните резултати не са твоя грижа.
10. Ако все пак си проумял, че с гласа си легитимираш влизането във властта на доказани престъпници, крадци и врагове на държавата и самия теб, единствения избор е ДА НЕ ГЛАСУВАШ ! Така малко или много ще се види, че „управляващите“ в България са избрани единствено и само с гласове на цигани и електорат на ДПС. Поради страничните наблюдатели, измамата и фалшифицирането на изборите не могат да се осъществят на 100 %.

 

Многократно вече е доказвано, че за когото и да гласуваш в България, изборните резултати обслужват едни и същи кланове на вездесъщата БКП / Разбирай БСП, СДС, ДПС, Атака, ГЕРБ, РЗС, НДСВ, червени, сини, зелени, жълти и пр. боклуци, Гергьовден, Великден и дори Кукувден /.
След този прагматичен анализ, сам прецени да гласуваш или не!

 

 

 

+ФорумЪт

1 коментар

  1. ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ НЕ? – ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!
    Този въпрос няма никакъв смисъл!
    Даже цялото това мероприятие няма никакъв смисъл! Освен да се похарчат малко пари и се заблуди народа, че от него зависи нещо!

    Още самата Конституция на Република България е поставила този регламент! Нищо да не зависи от Българските граждани, а единствено от Управляващия Феодал! Както и от лицата от чл. 150 от нея. Които ако решат ще осигурят и гарантират Конституционните прва на Българския гражданин съгласно постановеното от конституцията!

    Но след като последните не желаят да сезират Конституционния съд за противоконституционната стойност на Българското законодателство, явно Българина се явява без права в собствената си държава! И нищо не зависи от него! Респективно от неговия глас!

    А единствено от волята на Управляващия Феодал!

    Ти можеш евентуално да избираш кой да е този Феодал!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.