Мисля, че разбирам защо Костов е толкова мразен.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Иво БеровСмятам също, че имам достатъчно основания и от своя страна да не го навиждам особено. Костов е лош, много лош, той ограби България и си я отнесе на вилата си в Драгалевци – това е видно за всички, това е ясно и неоспоримо. Може би също така яде деца, особено пионерчета, но за това все още няма достатъчно убедителни доказателства.
Обаче.

Единствено и само Костов от цялата ни политическа шарения
каза нещо, което отдавна подозирах – че Лукойл вероятно печели стотици хиляди /а дали с годините не са станали милиарди/ без да обявява печалбите си и без да плаща данъци.
Което значи не друго, а корупция, корупция, тоест продажност и подкупност на всички равнища – най-вече на равнище министри и премиери от няколко управления насам.
Корупция, която никакви реформи в съдебната система няма да оправят, ако не са намерят хора с достатъчно сила, хъс и смелост да се захванат с нея. А такива хора няма. Защото.
Нито управлявщи, нито опозиция, нито десни, нито леви, нито реформатори, нито контрареформатори, нито медии, нито прокуратура, нито данъчни, нито Сметна палата, нито профсъюзи, нито протестни мрежи, нито блогъри, нито блогърки, нито хубави и умни, нито грозни и тъпи, никой, освен Костов не обърна никакво внимание на най –наглите и мащабни корупционни деяния в съвремието ни – сделката с брейди облигациите на Милен Велчев и скатавката на Лукойл.
Нещо повече – когато Костов ги посочи, всички се направиха, че не са разбрали за какво иде реч. /Освен ако не са толкова тъпи, че наистина да не са разбрали/.
Но затова пък всички запискаха, засъскаха, заскрибуцаха, запищяха, завиха, занегодуваха и запръскаха злобни слюнки покрай парите /всъщност никак много за един бивш премиер/ на Костов в КТБ.
Да, лошо е, макар и законно, не би трябвало да си ги влага в банката на олигархията, че и с преференциална лихва при това, да, укороимо е, разочароващо е, всякакво е.
Ама пък вие, милички, сте тъпички, абе направо тъпи, толкова тъпи, че жалки чак даже, ако не сте и страхливи. Много сори, може би не трябваше да го казвам, даже въобще не трябваше, ама не се стърпях, казах го, извинявам се искрено, без никакви отсенки на присмех в извинението. /Отнася се за изброените по-горе/

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.