Форумът

Политика

Това е огромен скандал

Илиян ВасилевРазбирате ли какво Ви се казва - че Ви подслушват незаконно, че службите не изпълняват закона и не предоставят информация, поради което дори оторизираното от закона Национално Бюро за контрол на специалните разузнавателни средства не може да провери дали Ви подслушват. Ако подслушват депутати и съдии, какво остава за обикновените хора, за политиците от опозицията, особено извънпарламентарната.


Цацаров спешно на амбразурата, той брани собственото си престъпно безхаберие, тъй като по закон трябва да следи за тези неща.


Къде виждате политическото в изявлението на Бойко Рашков?


Ако единствената линия на защита на Цацаров, че това било политическо изказване, значи нещата са много грозни и много скандални.


По този път Борисов и Цацаров със сигурност ще качат БСП на власт. Просто прага на отрицание на това което са и което правят е паднал много ниско.


Не искам да плаша ГЕРБ но перспективата извънпарламентарната опозиция да намери общи теми с парламентарната - просто за да се противопостави на узурпирането на всички институции на властта от Кой? е реална и непосредствена.


В един миг човек си задава въпроса - каква е разликата между дясно и ляво, когато на практита няма функциониращи демократични институции, няма демокрация, а узурпатори на властта.


Виждате сега нападат Нинова за Техноимпекс, като се мъчат да докажат "незаконност", но не могат, в същото време в краката и се въргаля казуса Булгартабак, която е заплаха за националната сигурност и демагостват чрез контрапротести.


Трябва ли да напомням, че Радев беше избран с гласове на десните!?


И че Борисов и Цацаров се движат по пътя на Груевски.

 

Подслушвани са съдия и депутати, а службите крият информация, обяви Бойко Рашков

 

Илиян Василев