Политически амбиции треснаха Замунда

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

 

Скъпи приятели, През изминалите дни се случиха много неща. Мнозина от Вас си задават различни въпроси и търсят отговорите им в мрежата. Тук ще разберете истината!

Този сайт беше жертва на ръководството си. Алчността и политическите амбиции на някои хора бяха на път да се възползват от широката аудитория на Zamunda.NET и да превърнат Вас потребителите в заложници на амбициозен политически проект.

След вътрешен преврат, тези нечестиви хора бяха отстранени от ръководството на сайта и правомощията им върху цялата система вече не им принадлежат. Ние не можем да допуснем свободата на п2п обществото да бъде застрашенa и употребена за популистки политически цели. Новото ръководство се ангажира да се бори с всички налични ресурси за запазване на независимостта на този сайт, неговото статукво и потребители. Длъжни сме да ви предупредим, че бившата администрация на Zamunda ще се опита по всякакъв начин да попречи на работата ни и да си възстанови „загубеното“. Тези хора разполагат с достатъчно пари и контакти за да не се откажат в опитите си да придобият отново контрол върху независимия ресурс на сайта и да продължат да го ползват за личните си цели. Te за нас са „група хакери“, които ни заливат с ддос атаки, спам и пробват всевъзможни техники в опитите си да пробият обратно. Нашата мисия е да не го позволим. Ваше пък е решението кого ще подкрепите.

С уважение: Team Zamunda.NET


  

Политически амбиции треснаха Замунда

 

 

  


 

*Забележник е тема за размисъл от деня

Предложете тема на info@forumat-bg.com

 

  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.