Прощалното писмо на Бареков

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

 

 

„Лично до журналистите от всички медии

 

Чувствам се отвратително, колеги. Преди един час научих от хора, на които имам абсолютно доверие, че съм бил поръчан за убиване от Бойко Методиев Борисов и Румен Николов-Пашата. Поръчали ме, понеже за тях съм бил непреодолим политически проблем.

 

Бях посъветван да си взема бронирани автомобили и да си остана вкъщи поне за няколко седмици. Но аз не мога да го направя. Нямам финансовата възможност да поддържам огромна охрана и бронирани джипове, а и смисълът на живота ми и моята сила е в прекия контакт с хилядите български граждани.

 

Надявам се това, че осветлих поръчката срещу мен, донякъде да спре наетите убийци. Аз няма да отменя програмата си и ще участвам на кръглата маса, на която съм модератор. Ще пътувам и в Северозападна България на срещи с хората, които ме канят. В неделя ще бъда пред Президентството и ще гостувам в студиото на Росен Петров.

 

Смел човек съм, доказах го. С повече кураж се надявам да постигна крайната цел и да създадем управление, което да се грижи за хората.

 

А иначе, преди малко за първи път от три години си сипах едно малко уиски в офиса, защото този път напрежението ми дойде малко в повече.“

 

Николай Бареков

 

 

Силно се надяваме да станете обикновен алкохолик и да не ни занимавате повече с нищожната си персона. Кураж.

ФорумЪт

 

  

Николай Бареков

 

Николай Бареков. Снимка: БГНЕС

  


 

*Забележник е тема за размисъл от деня

Предложете тема на info@forumat-bg.com

 

  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.