Друго си е да ти плащат с братски уй

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Друго си е да ти плащат с братски уйДобрутро, братя българи! Добрутро, патриоти!

Какво доживяхме!? Една велика някога държава, простираща се на три морета. Най-древната цивилизация на света. Народ, който е пишел с македонските букви и говорел македонски диалект тогава, когато немските императори са говорели на немски само с конете си. Народ, родил Левски. За да може Че Гевара да носи негова снимка. Народ, родил Кольо Фичето, за да спаси парижката катедрала от подпочвени води…

Джендъри ни направиха. Колония на краварите станахме. Копат ни златото и го изнасят. Колония на Европа. Колония на рептили, илюминати, масони и Сорос. И забравихме как живеехме доскоро. С руската империя, наречена СССР живеехме братски. Даже щеше да влизаме в нея. И никой не ни копаше златото и богатствата. Копахме ние. Злато, уран и други наши богатства. И не ни го крадяха. Ние им го давахме. Изгодно. Кило уран срещу кило танк. А златото още по-изгодно. Кило злато, три кила уйове. Копахме си доматите и краставиците. И им ги давахме. И прасетата сами им давахме. И телетата. Никой не ни грабеше. Златно време беше. Братска дружба. Копаш, даваш и нищо не взимаш.

Братя, да спрем тия империалисти! Не ни трябва нито долар, нито евро, които нищо не струват. Друго си е да ти плащат с братски уй.

 

 

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.