Ако това са ни атлантическите „генерали” какво да кажем за „проруските”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевОпорките по генерал Радев – от Центъра. На английски – за да бъде лесно за разчитане у нас и в НАТО – NATO annihilates Bulgarian army
Генерал Радев спасител на Българската армия, която се унищожава от НАТО. Другите рушат – той единствен гради.

Генерал Радев – последният защитник на честта и достойнството на българския офицер. Другите са предатели – особено министър Ненчев, защото реформата в армията /разбирай замяната на руската техника/ води до пълна загуба на суверенитет.

Съвместното патрулиране на границата на НАТО в Черно море с поляците, според опорните точки в Правда е равностойно на истинска окупация на България!? Пак според цитат – това било по-унизително от Ньойския договор!?. Само това изречение е достатъчно за дисциплинарното му уволнение защото е политическа декларация против членството на България в НАТО – няма как временното пребиваване на военни и военна техника от друга страна членка на Съюза да се смята за унизително и то в момент на уязвимост във връзка с текуща недостатъчност и ограничения от всякакъв характер. Казал го е самия генерал Радев – поне така твърди Центъра в Москва.

Аз казах ли? Ето Ви план на Москва сведен през Първанов за антиатлантическата ос на президентската кампания, обилно гарнираната с национализъм, патриотични приказки и прочие.

Ако това са ни атлантическите „генерали“ какво да кажем за „проруските“ – изобщо някой правил ли е реформа в армията?

И да си дойдем на думата – българите защо се отказахте от Южен поток? Правда си е това.

Борисов пак не постави точната диагноза – причината, че някой позволи на Радев да действа като „лимонка“ на Първанов е в неговите политически игри с АБВ.
И опорките вече не са като едно време. Скука. Но за и от генерал Радев това ще чувате за напред – в Центъра така мислят, Тук повтарят.

 

 

 

 

 

Илиян Василев

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.