Покана за ранно записване в 5-тото издание на корпоративната щафета Либхер Бизнес Рън Пловдив

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

LIEBHERR Business RunКанят фирми от цялата страна за ранно записване в 5-тото издание на корпоративната щафета Либхер Бизнес Рън Пловдив

Над 70 компании се включиха досега в състезанието за аматьори – бегачи

Отбори от фирми от цялата страна могат да участват в най-голямата корпоративна щафета и тийм билдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. Състезанието ще се проведе за пети път в индустриална зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/, на 2 октомври /неделя/ 2022 г. от 10 часа.

Liebherr Business Run Plovdiv е част от веригата Business Run в България – най-големият тийм билдинг в страната. През миналата година в София, Варна и Пловдив участваха над 1700 души от над 200 топ фирми.

Едно от най-мащабните аматьорски спортни събития стартира през 2013 г. в Бизнес Парк София, а през 2017 се реализира за пръв път и в Пловдив. В 4-те проведени досега състезания в ТИЗ се включиха над 70 фирми. През 2021 г. участваха 35 компании с 53 отбора.

Организатори на надпреварата са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка и MetLife. Състезанието се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“. Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за проект „Пловдив – град на възможности за всички деца“ на фондация „За нашите деца“.

„Либхер Бизнес Рън Пловдив“ е щафетно бягане за отбори, съставени от 4 служители на фирма. Отборите са дамски и мъжки или смесени. Състезанието в ТИЗ на 2 октомври ще се проведе по затворено трасе около завода на Liebherr, като 1 обиколка е 2 км. Всеки участник прави по 2 обиколки /общо 4 км/ и предава щафетата на колега. Трасето няма изкачване/спускане.

Състезателите получават стартов пакет, електронно времеизмерване и щафета с чип, обяд на място, сертификат за резултата на фирмата и подаръци от организаторите и партньорите, индивидуален медал от състезанието при финиширане.

Отборът – победител печели огромен хладилник за офис от Liebherr. Първите 3 отбора ще получат специално изработени статуетки.

Регистрацията вече е отворена за фирми от цялата страна. Желаещите могат да запишат отбор на сайта на събитието: https://plovdiv.businessrun.bg/registration/. Таксата за участие на 1 отбор от 4 души е 300 лева при ранна регистрация до 9 август. Посочената сума е с ДДС. Една фирма може да запише повече от 1 отбор.

Освен основното състезание се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 12 години от 12:30 часа в същия ден. Надпреварата се осъществява с подкрепата на сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. Състезанието включва 40 минути загрявка и лекоатлетически упражнения, направени специално за малчугани. Участието е само с предварителна регистрация на https://plovdiv.businessrun.bg/kids-run/ като таксата е 29 лв.

Най-големият тийм билдинг в България спомага за създаване на социална и професионална общност, а е и спортен празник, в който може да се включи цялото семейство, казва Влади Константинов от Спортен клуб „Бегач“.

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.