Момичето, което обича морето превзема руската сцена

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Младата Анастасия Шкурко пропява на 4 месеца, занимава се с музика професионално от 7-годишнаМладата Анастасия Шкурко пропява на 4 месеца, занимава се с музика професионално от 7-годишна
Обикновено за такива хора се казва, че музиката е в кръвта им. И това с пълна сила въжи за младата Анастасия Шкурко, която пропява на 4 месеца, а от седем годишна възраст вече професионално се занимава с музика при вокалния педагог Анатолий Димковски. Представя я специализираното списание за детска музика „Я пою“.

 

„Кариерата ми започна със забележителната песен „Всички ние“. На сцената съм вече десет години, но винаги се вълнувам. Старая се да вляза в ролята на това, за което пея, и вълнението постепенно изчезва“, признава пред изданието 17-годишната талантлива изпълнителка.

 

По думите й тя винаги е получавала подкрепа от семейството и приятелите си в училище. „Те винаги се отнасят добре с творчеството ми и се радват на успехите ми. А най-важното за мен в живота е музиката“, признава Анастасия. Обича да слуша различни стилове музика – от рок през поп-рок, до джаз и соул. Сред любимите й певици са Риана, Ана Лорах и Анджелика Форолова, а причината за това е, че „тези певици не приличат на другите“. Обича танците и свиренето на китара, като се опитва да пише и собствена музика. Обича морето и се радва че е от Таганрог – града на Чехов. „Обичам да пея за морето и в репертоара ми има една авторска песен, озаглавена „Моя родина“, допълва тя.

 

Анастасия е лауреат на множество музикални конкурси както в Русия, така и извън нея, многократна участничка на фестивала „Поколение Next“ в Москва, и полуфиналистка в националния конкурс за детската Евровизия. Кой знае, някой ден наистина може да я видим и на голямата Евровизия.

 

Мартин Иванов

По материали от Интернет
Снимка: „Я пою“

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.