Три бележки по твърденията на Хубчев

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Петър ГаневЗа да не пренаписваме историята
Хубчев: Пет месеца не бях получавал заплата… Имаше два или три случая, в които не съм искал и една стотинка, освен заплатите…

Забавените заплати в Левски през 2020 г. не са новина. Хубчев не си получаваше дължимото, защото в клуба пари нямаше. И това беше публично известно. През голяма част от 2020 г. всички в клуба работеха със сериозно забавяне на възнагражденията.

Заплатите на Хубчев бяха изплатени през декември 2020 г. Тогава беше подписан договорът с генералния спонсор (STRABAG) и моментално беше изчистено всичко като дължими възнаграждения към Хубчев. Тогава бяха изплатени и забавените заплати на работещите в клуба.

 

Хубчев: Никой не ми се обади…

Не обаждане. Изпълнителният директор на Левски (Павел Колев) летя до Германия в края на декември (след като бяха платени заплатите), за да се види с Хубчев – срещата беше направо на летището.

Всичко можеше да приключи още там – с изплатени заплати и без неустойки. Но Хубчев мисли един ден и реши да си иска неустойките по договора.

 

Хубчев: Колко мислиш че съм взел…

Конкретна сума тук няма да посочвам. Тя няма да остане скрита. Само ще кажа, че в Левски говорим за плащания към „Хубчев и екип“. Този детайл ползва Хубчев за да оспорва сумите, които са в общественото пространство – избирайки да говори само за своята неустойка. Макар да е напълно ясно, че се визира целият екип.

 

Това е. В най-тежкия момент за Левски, Хубчев и компания не просто си взеха заплатите, но и неустойка, която най-вероятно е рекордна за треньор (+ екип) в родния футбол. И сега като си взеха парите, решиха да обяснят на обществото, че не са ги искали и едва ли не случайно са ги получили.

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.