Аматьори от цялата страна тичат благотворително в най-големия тиймбилдинг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0
157

Liebherr Business Run Plovdiv34 фирми вече са регистрирали 60 отбора за 5-тото издание на най-голямата корпоративна щафета и тиймбилдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. От тях 5 компании се включват за първи път в аматьорската надпревара, която ще се проведе в зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/, на 2 октомври /неделя/ 2022 г. от 10 часа.

Организатори на състезанието са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка и MetLife. Надпреварата се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“. Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за проект „Пловдив – град на възможности за всички деца“ на фондация „За нашите деца“.

Фирми от цялата страна все още могат да регистрират отбор на сайта на„Либхер Бизнес Рън Пловдив“: www.plovdiv.businessrun.bg.

Освен основната надпревара се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 12 години от 12:30 часа в същия ден, както и състезание по симултанен шах със световната ученическа шампионка Виктория Радева, която през 2021 година беше отличена с титлата гросмайстор. Събитието спомага за създаване на социална и професионална общност, а е и спортен празник, в който може да се включи цялото семейство, казва Влади Константинов от Спортен клуб „Бегач“.

„Бизнес Рън“ е най-големият тиймбилдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбориот фирми.Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега.Състезанието в ТИЗ на 2 октомври ще се проведе по затворено трасе около завода на Либхер, като 1 обиколка е 2 км.

Отборът – победител печели огромен хладилник за офис от Liebherr. Първите 3 отбора ще получат специално изработени статуетки.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.