СТИГА ТОЛКОВА!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

отворено писмо до Премиера Бойко Борисовотворено писмо до Премиера Бойко Борисов

 

        Уважаеми г-н Премиер!

Пише ви един обикновен български пенсионер, с 42 години трудов стаж като тракторист, комбайнер, монтьор, шофьор, стругар и строител. През целия си живот съм работил достойно и резултатите от труда ми винаги са се виждали, можело е да се пипнат дори с ръка. За трудовия си стаж сега получавам сумата от 173 лв. 08 ст. Синът ми е завършил икономика и скоро сметна, че удръжките за всичките ми години труд възлизат малко над 25 хиляди лева. Значи с тази пенсия мога да живея още 145 г. без да тежа на държавния бюджет, защото предварително ми е удържано десетки пъти повече. Сега съм на 72 години и като се има предвид средната продължителност на живота у нас излиза, че останалите пари от пенсията ми държавата просто ще ги лапне! А някои казват, че вече ги е лапнала!!!

         Г-н Премиер, знаете ли колко струват тока и водата за населението, и по колко пъти ги увеличават всяка година?Знаете ли, че килограм кашкавал е повече от 10 лв., че сиренето и месото са 8 лв., че лекарствата у нас са три пъти по-скъпи от лекарствата в останалите европейски страни? Знаете ли, че дори хлябът струва 1 лев? Известно ли ви е, че месецът има средно 30 дни, в които трябва да се храним, за да живеем? Чувал ли сте колко високи са данъците в държавата? Изобщо в час ли сте г-н Премиер, че да живея на ръба на оцеляването, като изряден данъкоплатец, са ми нужни най-малко 350 лв., което е два пъти повече от сегашната ми пенсия?

И питам защо някой трябва да ми лапка паричките, които съм заработил с труд, а не да ми се дадат, както ми се полага?

        Тук вече търпението ми свършва и от „уважаеми” преминавам на „неуважаеми”! И така, НЕУВАЖАЕМИ г-н Премиер, бихте ли ми отговорил, защо апартамента ми за последните 20 години е разбиван точно 11 пъти /3 пъти за последните 2 години/, мазето – 24 пъти, а полицията не хвана никого до сега? Защо на малката уличка с дължина от 85 м. където живея има 132 дупки, по-големи от 10 см. широчина?

         Какво ме топли мен някаква магистрала, която нито съм видял, нито ще ползвам? Какво ме интересува някаква спортна зала в столицата, като живея в провинцията и едва изкачам стъпалата до третия етаж, където е апартамента ми? Защо в целия квартал, от седем градинки остана само една и тя е пълна с кучета и кучешки изпражнения? И странно защо, от 20 апартамента в нашия вход, има 18 завършили висше образование младежи, от които само двама работят?

         Къде ви е стратегията за развитието на икономиката, г-н Премиер, къде ви е плана за развитие на държавата?

   Знам, че ще измислите какво да отговорите! За разлика от всичко останало, тия неща ги можете.Комунистите крали и затова сме на това дередже! А вие какво сторихте, за да върнат откраднатото, НЕУВАЖАЕМИ г-н Борисов? Защо съда и полицията са с най-раздут щат в Европа, с най-висока корупция и с най-ниска ефективност на работата? За какво сме ви избрали всъщност? Да колекционирате лентички и междувременно колите, които ви возят, да блъскат другите автомобили на пътя и да газят пешеходците ли?

        Ееееее, вече не! Стига толкова, НЕУВАЖАЕМИ г-н Борисов!

Повече за вас и вашата партия няма да гласувам, поради следните причини:

  1. Не съм крупен монополист!
  2. Не съм мутра!
  3. Не съм крадец – милионер!
  4. Не съм полицай или пожарникар!
  5. Не съм комунист!
  6. Не съм циганин, ром, коняк или както щете!
  7. Не съм глупак, макар да търпя вас и подобните ви вече 20 години!

 

Аз съм най-обикновен български пенсионер и заради лъжите, кражбите и геноцида срещу мен, на следващите избори от моя страна ще получите единствено среден пръст!

 

                   Без уважение: Марко Тотев – пенсионер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.