КОМИНТЕРН умер? Надали…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Протестиращите обвиниха полицията, че прави арестите си безразборно и сред невинни минувачи. На снимката полицай задържа медик.Бунтове в Турция, протести на младите и образованите, на искащите свобода и демокрация, на последователите на Ататюрк! Смазвани непоколебимо от новия ислямистки султан Ердоган, който нарече протестиращите терористи и провокатори.
А товариш ВИГЕНИН молчит, даже дава съвети Българи да не участват в протестите там, на място… Странна позиция за един младок. А досега България трябваше да излезе с Декларация за ситуацията в Турция!

Както направиха много от демократичните страни по Света. А ние сме и заинтересовани съседи. ЗАЩО мълчиш, другарю Вигенин, като млад комунист пред Политбюро? Вигенин, виж поне позицията на ПЕС, която Станишев сподели и заяви публично, волю или неволю! Така трябва и ние да посъветваме Турция, защото България няма интерес от про-ислямски режим в страната! Защото поне от 10 години в Турция върви пълзяща ислямизация. И страната се отдалечава от съвременните цивилизационни достижения. Нужна ни е светска Турция, а имаме и над 300 000 Български граждани там. НЕ мълчи и не мънкай, другарю Вигенин!

 

Photo: Oren Ziv/Al Jazeera

 

 

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.