След Пеевски и Дудука, да викаме Реджеп Иведик!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Тези дни и Росен Петров реши, че с нахалство може да продължи манипулациите с електората. Взел се на сериозно човекът, решил властимащ да става!!!Кой ли не се изреди в ошмулената ни държавица, да се предлага за шеф на агенция, министерство или направо за премиер! Интересно, как все още не се е усетил Митю – пищова, да се нареди на опашката за „управляващи“? Преди години и той като Бареков се бе главозамаял, тръбеше на ляво и надясно, как ще черпи щедро с кебапчета и бира, само да го изберат кмет на Велико Търново. Е, избраха го…… за Вип брадър, където впрочем му е мястото.

Тези дни и Росен Петров реши, че с нахалство може да продължи манипулациите с електората. Взел се на сериозно човекът, решил властимащ да става!!! Че защо не? И визията му подходяща, и смехът му – респектиращ и важен….., а колко му трябва на простия зрител – няколко патриотични масала, няколко гъделичкащи самолюбието пози и ето ти на, ексченгето – политик! Чудя се, остана ли мижитурка, чалгар, мутра или друг тип сбърканяк, прочули се от телевизионния екран, да не покажат апетит към властта?
Бареков бе замерян с фекалии, яйца и развалени зеленчуци, в очите го псуваха по площадите, но той дешифрира това като народна любов. След запенения Пеевски, той също тръгна да раздава правосъдие /няма спор, че пред Темида трябва да бъдат изправени доказани крадци от БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака/, да плаши и лъготи, само за да излъже, някой пропуснат от останалите партии будала. Будалите в държавата обаче свършиха! Дори циганите, доведени с автобуси от него, за протест пред президентството знаеха защо са там. Не заради някаква измислена идея разбира се, а заради парите, ГРЕШНИТЕ, ЗАГРАБЕНИ ОТ НАРОДА ПАРИ, харчени от подобни на него мюрета /Кунева, АБВ и пр. политически паразити/, за да се обърква електората, да се разсейват гласовете му и на всяка цена, да се запази досегашното статукво.
И след като ДПС има най-силно влияние в сегашното правителство, най-масово кадрува, независимо от малобройните си депутати, а по телевизията е задръстено от турски сапунки, Местан да вземе да покани прочутия Реджеп Иведик, я за президент, я за премиер! Ще ни е лика – прилика за днешните шменти – капели.

 

Снимка: Румяна Тонева

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.