КАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

КАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ?Изборът е точно между три тайни формации. И няма нищо демократично освен фасадата

Винаги съм твърдял, че демокрацията у нас е фасадна, изборите се манипулират и фалшифицират (последното съм го и доказал и с официални документи).

Тезата ми през годините на прехода е била, че имаме три основни политическо-икономическо-финансови кланове (групировки, структури, образувания – наречете ги както искате).
Те произлизат от недрата на тоталитаризма и се дирижират зад кулисите от наследниците на трима политбюровци – ръководители на социализма: ген. секретар Тодор Живков, Андрей Луканов, Огнян Дойнов. (има и три други подобни групировки, ала не с такава тежест и влияние в управлението на държавата.
Тук само маркирам, а повечето сензационни разкрития са книгите ми за проекта Борисов, за операция президент, за тайните на големите играчи и в последната – за политиците и мръсните им тайни.
Затова у нас всичко е по три – ако вземем медиите илюстрацията са три частни национални телевизии – BTV, Нова, ТВ 7, ако се втренчим в бизнеса потвърждения на тезата за 3-те клана са три негови основни организации – БСК, Асоциация на индустриалния капитал, КРИБ, при синдикатите – КНСБ, Подкрепа, Защита, та чак до каквото се сетите … ами да вземем например трите електроразпределителни дружества. Дори основните подземни групировки бяха трибуквени и три на брой – ВИС, СИК, ТИМ…
А ето как и сегашните избори ще потвърдят тройното кланово правило – всичко в спектъра на различните политически сили, по скалата на ляво-център-дясно, в различните им „идеологии“ е групирано именно по три. В предаването го представих в цветове, тук програмата не позволява и затова ви го давам като подредба първо като групиране по три в политическия спектър, а после – като действителни разположения на клановете в различните партии.
Ето ги регистрираните и допуснати участници в изборите:

 

Комунистически
1. БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА (Дойнов-Станишев)
2. СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ (Луканов-Първанов)
3. БКП (Живков-Борисов)

 

Екологични образувания
1. ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ (Луканов-Първанов)
2. ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ (Дойнов-Станишев)
3. ЗЕЛЕНИТЕ (Живков-Борисов)

 

Десни прозападни
1. СИНЬО ЕДИНСТВО на хубавото Наде (Луканов-Първанов)
2. РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК на Меглена Кунева (Дойнов-Станишев)
3. Коалиция КОД – Антония Първанова, Илиана Раева – ОБ, НДСВ, СДП (Живков-Борисов)

 

Помощни (разпиляване на гласове като тактика срещу срещу противника)
1. ГЛАС НАРОДЕН на Светльо Витков с препратка към Бриго Аспарухов (Дойнов-Станишев)
2. ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ на България на Ирина Абадажиева Репуц с препратка към шефа на съюза на командосите Юлий Абаджиев (Луканов-Първанов)
3. БАСТА на „бившите“ гербери Емил Димитров, Миро Найденов (Живков-Борисов)

 

ОСНОВНИ ПАРТИИ НА КЛАНОВЕТЕ

1. АБВ – АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ Първанов-Луканов,
2. КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ Станишев-Дойнов
3. ГЕРБ Борисов-Живков

Предназначени за влияние в чужбина (тук има и колективно кланово дело, та затова Атака и ДПс се съюзяват с най-различни)
1. АТАКА ( в Москва и сред националистите в ЕС)
2. ДПС – Движение за права и свободи (в Турция, Близък и Среден Изток)
3. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА, ВМРО, ЗНС, ГЕРГЬОВДЕН (сред най-консервативните среди на Запад, искащи „дребен“ ЕС)

***** Независими (според тегления жребий):
№ 5. Николай Добринов Йовев
№ 19 Евгения Златева Банева
№ 16 Виктор Тенчев Папазов
№ 14 Александър Райков Алексиев
№ 7 Янаки Ганчев Ганчев
№ 26 Румяна Вълчева Угърчинска-Винсенти
Както виждате, при независимите има изключение от „тройното правило“ – цели шест са на брой. По-нататък ще обясня как изключението го превърнаха в неизключение.

Така че истинското гласуване е в следната структура като палитра от „ляво-дясно“ (понятията са условни, става дума за просто за етикети, които са лепнати от социолози, политолози, медии).
Т.е. за когото и да гласувате в тази група, гласувате за съответния клан (групировка, структура или както ви се хареса)

 

ГРУПАТА СТАНИШЕВ (клан Дойнов)
БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА
ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК
ГЛАС НАРОДЕН Светльо Витков
КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ
АТАКА

 

ГРУПАТА ПЪРВАНОВ (клан Луканов)
СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ
СИНЬО ЕДИНСТВО
ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА
АБВ – АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ
ДПС

 

ГРУПАТА БОЙКО БОРИСОВ (клан Живков)
БКП
ЗЕЛЕНИТЕ
КОД – коалиция ОБ, НДСВ, СДП
БАСТА
ГЕРБ Борисов-Живков
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА

 

И да кажа обещаното за независимите.

 

Независимите кандидати бяха повече от 3 на брой – цели 6 и част от тях наистина независими (или независими спрямо родните кланове).
Но независимост не е позволена – поне от родните кланове и затова ЦИК ги РЕДУЦИРА СЪЩО ДО ТРИ БРОЯ:
Първо отпадна Николай Йовев, после Алекс Алексиев и днес ЦИК бракува и лидера на движение „Орлов мост“ Янаки Ганчев.
Факт е – „случайно“ или не също останаха ТРИМА КАНДИДАТИ под етикета „независими“ – както при скритите три могъщи кланове, както са три при лявото, центъра, дясното, чужбинските, екологичните и т.н.
Не мога да не отбележа, че:
* при регистрацията например Янаки Ганчев е внесъл близо два пъти повече подписи от необходимото. Той си има обществена национална структура – Народен блок и не му е проблем да събере подписи, и то истински.
* партиите бяха хванати с фалшиви ЕГН, ама за тях няма санкции от гледна точка на участието (т.е. има конституционна неравнопоставеност между партия и независим кандидат)
* при част от независимите кандидати регистрацията е била при условия на продължаваща проверка от ГРАО и МВР на подписките, а при двама, които са подали документите на 16 април, в същия ден резултатите им са готови – като по поръчка.
* спрягания като американски кандидат Алекс Алексиев е попълнил декларация за пребиването си в България (които могат да се проверят по масива данни на ГКПП) и има регистриран адрес за постоянно местожителство у нас, ама ЦИК се хвана за другия – настоящия: „Моето постоянно местожителство по лична карта е в България, в „Лозенец“, в къщата, която дядо ми е построил. Знам, че дори и чужденци, които са временно пребиваващи тук, имат право да избират и да бъдат избирани…“ (според европейските правила е така)
Там решението на ЦИК е доказано скандално, понеже кандидатурата му напълно отговаря на условията – ето го текстът от Изборния кодекс:

Чл. 351. (1) Право да бъдат избирани за членове на Европейския парламент от Република България имат българските граждани, които са навършили 21 години към изборния ден включително, не са поставени под запрещение, не изтърпяват наказание лишаване от свобода, ИМАТ ПОСТОЯНЕН АДРЕС в Република България и са живели най-малко през последните 6 месеца в Република България или в друга държава – членка на Европейския съюз.

 

А ето какво казва ЦИК:
РЕШЕНИЕ № 231-ЕП
София, 23.04.2014
От писмото се установява, че кандидатът Александър Райков Алексиев не отговаря на изискванията на чл. 351, ал. 1 във връзка с § 1, т. 3, буква „а“ от ДР на ИК, тъй като НАСТОЯЩИЯТ му адрес е извън територията на Република България или друга държава – членка на Европейския съюз.

Нали прочетохте, че законът не поставя изискване за настоящ адрес, ама ЦИК го е поставил – за точно определен кандидат-депутат. Апропо – ако имаше изискване за настоящ адрес ЦИК би трябвало да заличи от списъците маса кандидати. А и сегашните евродепутати, които фигурират в новите изборни листи на партиите, понеже са адресно регистрирани в чужбина.

 

И последно

* нищо не е оставено на случайността – само на 3 субекта в България е разрешено да участват във властта и на никой друг.
* в групировката някои от съставните й части могат да се нападат публично, но това винаги е за демагогия – по второстепенни проблеми или с цел да се оберат разочарования партийно пристрастен електорат, за да не побегне към другата политико-бизнес групировка.
* за партийно-клановите образувания с чуждестранен привкус поведението зависи и от господарите им отвън.

И замислете се защо скандалът „Костинброд“ затихна. Разкритията са тук – с документи на моята стена и те доказват недвусмислено, че УЖ БОРЕЩИТЕ СЕ помежду си ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ тайно И СЪВМЕСТНО са играли в онази фалшификацията, вкл. и чрез ЦИК, в който са представени всички те.

В книгите си например съм дал решенията на ЦИК, с които след вече обявени официални изборни резултати (например за президент и местни избори) два дни по-късно след обявяването на официални резултати следва това:

„и анализа на разликите ЦИК реши: приема докладваните предложения и АКТУАЛИЗИРАНА база данни на резултатите от изборите за президент и вицепрезидент“ (Решение № 1384-ПВР)

или пак след обявени официални резултати и пак дни по-късно следва това:

„след повторно въвеждане на числовите данни от резултатите от протоколите на СИК в ЦИК и сравняването на получените резултати установява разлики…. след извършване на повторно КОНТРОЛНО разпределение на мандатите“ и на „база числовите разлики в Приложение 1 и Приложение 2 … разпределението на мандатите СЕ ПРОМЕНЯ спрямо Приложение № 3“. (Решение № 1427-МИ).

Да сте чули, прочели, видели някъде другаде освен от мен подобни разкрития – с официални държавни документи! Какъв укрит грандиозен скандал!
Как така Бареков и сие, Станишев и сие не извадиха тези документи например срещу президента, а ГЕРБ и президента – срещу БСП. Идиоти ли са! Или кукловодите са се разбрали помежду си, а те изпълняват.
Т.е. трите клана на чаша уиски ще се разберат какви резултати да обявят, като се изтъргуват помежду си според действителните им постижения. Сегашната тройна структура (леви, центристки, десни, независими, екологични и т.н.) на допуснатите за участие в изборите говори за това! Аз не вярвам в случайности – чак пък толкова пъти и точно по три. А вие?!
Прегазването на закони и правила от ЦИК вече започна, както видяхте.

 

Да ви са честити поредните демократични европейски избори у нас под патронажа на родните мафии!

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.