Добро утро от недържавата!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Стела НиколоваНа 27 юли Бойко Атанасов,следователят, който проговори за шпиц-командата в прокуратурата, се яви на изслушване в прокурорска колегия на ВСС за поста градски прокурор.

Нямам съмнение, че човек като Бойко Атанасов няма начин да бъде назначен, въпреки всичко му пожелавам успех.

На 26 юли WCc-то само понижи в ранг, вместо да уволни дисциплинарно, Владимира Янева. „Червеи“ стои в някое тъмно прокурорско чекмедже и чака забравата на обществото, а Янева ще продължа да правораздава.

Да, Протестна мрежа и други неформални и неправителствени организации ще могат да отправят питания към гл.прокурор по конкретни казуси като КТБ, но пък специализираният независим зам.гл.прокурор по румънски модел, се спъна в НС и не бе приет.

ДПС бяха потресени, че някой въобще ще може да задава въпроси на гл.прокурор. То и какъв ли е смисълът на това, щом цацаратора не желае да дава отговори на неудобни въпроси, а обикновено отговаря с въпрос, като например: „Че за какво да се притеснявам за делото КТБ?!“

Така си е, няма за какво да се притеснява, защото 223 депутати не желаят да се спира корупцията и да има истинско правосъдие у нас.

Бойко не съм го чувала от три дни поне, чак се чудя дали все пак не си е вземал отпуска, макар че той по принцип не почива.

Очаквам всеки момент да се намеси в казуса „Ненчев-руснаците“, които наглеят. Борисов пак ще опита да замаже нещо по случая, защото за Русия или добро, или нищо.

Ангелкова още не е сложила вампирите на българското туристическо лого, но това е само, защото не се е сетила.

България ваканцува и възмущението във ФБ е понамаляло, та сега е моментът да измерят рейтингите на всички министри, без Лилето, защото пътуваме и виждаме и магистралите, и пътищата, за които трябва винетка.

АБВ предлагат за президентска двойка Първанов и Калфин. Понякога се чудя, дали в АБВ има някой друг, освен горепосочените, но ми пускат Румен Петков и се сещам.

Клети народе, хипотетичните качества на президента продължават да се обсъждат, но кандидати нямаме.

Да знаете, че такова животно като „социален президент“ няма.

Няма и обединител на нацията, защото нацията е разделена и няма какво да ни обедини, освен оставката на Боби Михайлов или Данчо Лазаров.

Добро утро от недържавата!

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.