Циганска държава, цигански живот, а аз съм идиот

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0
 

Циганска държава, цигански живот, а аз съм идиотСпомняте ли си „Дервишево семе“ на Хайтов? Никак не го харесвам този разказ, но сряда се сетих точно за него, докато слушах какво разказва акушерката от родилното в сливенската болница. В Сливен имало най-много новородени, нещо като демографски трясък. Водещите от Сутрешния блок на БТВ го обявяват с половин уста и аз почвам да се чудя какво толкова мънкат (те двамата и без това често се държат или неадекватно или като ухапани от пощръклели коне). Чакам ги десет минути да се накумят и да спрат да се въртят като шугави, за да кажат, че всъщност иде реч за циганчета – защото това е причината за демографския ръст в Сливен и всички го знаят.

Малко преди да изключа телевизора директно включване от болницата осмисля цялата начената простотия – изведнъж една жена застана пред камерата и каза това, което трябваше. Тази жена всеки ден изражда бебета. Бебета на циганки или цигански бебета, както искате.

После посочи малолетните родилки (вкл. и 12 годишна), разказа за изоставените пеленачета. Бомбата обаче хвърли нейната колежка – жената в невинно бяло се престраши да каже истината – грозната истина, за която медиите са слепи и глухи. Разбира се само част от истината, защото човешките клоаки са бездънни, а въображението безкрайно.

Историята беше за малолетни цигани, които са си взели жени, но се налагало намесата на бащите и братята на „мъжа“ за да довършат започнатото в кревата. Чухме и за свекъри и свекърви, които държат девойката да не избяга. Всичко това циганките го разказали сами на лекарите. Другите неща можете да си ги чуете. Или да си ги представите, както искате.

Факт е, че преливащите с цигани родилни отделения после се изливат на тълпи пред социалните служби. Има циганки с по 8-10 и повече деца – нали си представяте колко от вашите грешно изкарани левчета отиват в техните зинали усти с почернели зъби?

Хубаво е да помните това, когато сутрин бързате за работа с прогизнали обувки и незакусили, когато се тъпчете в автобуса и припадате от вонята, когато детето ви ходи с дрипи и връстниците му се подиграват.

Не забравяйте, че вие работите, за да издържате N на брой цигани. Тук не включвам пенсионерите и мнимите болни дето ви висят на шията – искам да си говорим само за циганите. И да помните, че всяка минута сте отговорни и за техния хляб. И за тяхната ракия.

Да си говорим само за онези човешки същества, които вие сте длъжни да храните и да поите, и чрез вас държавата да им купи въглища, а те да ги продадат. После същите тия цигани ще дойдат и ще ограбят вашия зимник – вие ще седите гладен, а те ще плюскат вашите буркани. Вашето дете ще чака за детска градина, а циганското ще получава детски помощи, с които родителите му ще жулят ракия всяка вечер. После същото това мургаво същество ще причаква в храстите вашите наследници, за да ги ограби или нещо още по-лошо.

Загубените ромски организации изпълзяват на светло само когато от ЕС някой самозабравен дебилен депутат или комисар изреве на умряло и им даде гръб. Тогава и нашите подобия на правозащитници (на чии права, простете) цъфтят по екраните и се опитват да ме убедят, че съм идиот, когато наричам нещата с истинските им имена.

Не просто съм идиот – расист съм и затова е виновна държавата. Защото докато около мен приятелите ми с висше образование са без работа и не посмяват и едно дете да си направят, за да не мизерства, циганките вдигат крака по три пъти на ден и държавата щедро им плаща за това. Плащаме им после тока и водата, държат ни отговорни, ако не ги наричаме роми и ако поискаме да ги изселят от катуните пред блоковете.

В същото време премиерът да сте го чули да гъкне по темата – нещастието наречено Боце не смее да си отвори устата, защото го е страх да не би да му се скарат от високото. Във всяка нормална държава бих имала права – тук лично премиерът с поведението си ми показва, че съм виновна, задето съм се родила българка.

Циганките трябва да спрат да раждат повече от едно дете, макар че дълбоко се съмнявам че и това им се полага. Има много начини това да стане – спират им помощите или при установяване на втора бременност задължителен аборт – със закон, истински расистки закон. Не виждам някой да е унищожил Китай и Индия задето отдавна са намерили начин да ограничат прираста си. Ние докога ще се правим на по-католици и от папата?!?

Създаване на концлагери за цигани не звучи граматично правилно, но аз мога и по-засукано да го кръстя – по европейскому – защитени селища – всеки засечен извън пределите на селището ще бъде въдворяван обратно – за негово добро, разбира се. Защото в момента българите са като в концлагери – има селища, където живеят под истинска жива ромска обсада. Някой признава ли ни го? Някой нас ще ни защити ли?

За децата – задължително да ходят на училище поне до 4 клас, в каквито щат училища – ако трябва с полицейски конвой всеки ден, но да се научат да четат. Защото истината е, че когато един циганин му уври главата в четмо става друг и почва сам да се дели от своите. Доказан факт – защото тогава започва да ламти не само за друг живот, а и за друг социален статус.

Как може цял свят да практикува тоя модел, а тъпата българска администрация да не го вдява! По-образованият човек пак върши далавери, но има и повече шансове да се отъждестви с ценностите на останалите хора, на същото онова общество, което сега е впрегнато да го обгрижва доживот.

У нас има работа за цял китайски народ – тънем в боклуци и безхаберие – след като циганите ще получават помощи трябва да работят безплатно за същата тая загубена държава дето ги храни. Може ако искат да строят затвори – от това имаме нужда – нека някоя измислена „циганска“ организация дето ги пази да не би да се хванат на работа да защити такъв проект пред Европа – екзотичен, но възможно най-смислен. А и за българите ще е полезен.

И не искам да слушам, че държавата не им осигурявала работа на циганите – и на мен държавата не ми ходи по задника да ме облича и да ми гарантира работно място, и тока не ми плаща, и водата, и покрив не ми дава безплатно. И не ме защитава ако някой друг ми вгорчи животеца.

Не мога да се чувствам отговорна за живота не безотговорните. Не мога да се съобразявам с разни паразитни организацийки, които твърдят, че съм длъжна да бъда толерантна и възпитана в изказа си. Не – не съм длъжна. Поне докато някой не ми обясни къде отиват данъците ми и колко цигански гърла храня, за да ходя аз със скъсани обувки.

Единственото, което се чудя е какво ще направи полицията ако някой вземе за заложници десетина циганки и ги накара да върнат обратно помощите?

Това между другото….

Не се чудя – знам!

 

{bo_videojs width=[460] height=[345] autoplay=[false] loop=[true] flash=[http://video.btv.bg/vod/2011/04/06/1299934583.mp4] image=[http://images4.btv.bg/2011/04/06/1299934583_460.jpg]}

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.