Предлагам нова структура на държавното управление!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Предлагам нова структура на държавното управление!Сградата на НС се освобождава и се преобразува на Арена „Съединението прави силата“, дава се на концесия на „Левски“ за пет години, после на „ЦСКА“ за 10, защото са втори по ред.
МегаУм отново се връща към призванието си, става футболен съдия, за радост на всички запалянковци.
Държавата ще се управлява през Фейсбук и без това всички по цял ден висим тук и четем написаното от политиците и после им пишем мнението си.

Едно от хубавите неща на новата структура на управление е, че фигурата на „омбудсман“ се обезсмисля предвид, че всичко ще се решава във Фейсбук и контрола над монополисти и големи компании ще се извършва директно, без писане на жалби, направо със сигнал до Премиера.
Мая ще е безработна, което ще зарадва 3/4 от населението и вероятно също ще се впише, като Петьо Еврото във Видинска колегия.
Премиерът няма да лети със скапания „Фалкон“ и ще има време за повече селфита, които дават работа на повече медии и най-вече агенции.
Избори ще се провеждат, чрез лайкване във ФБ, не можеш го фалшифицира никак и ще бъде съвсем мажоритарно, което пък е мечта на 2/3 от населението.
Няма да има КЗК, КФН, Агенции по метрология и още около 250 комисии, инспекции и прочие администрация, понеже Премиера , като не лети, ще може да отдели много повече време на проблемните точки в територията.
Ние ще икономисаме от СИК, РИК и ЦИК и парите ще отидат за НАО „Рожен“, за да не се налага всяка година да сигнализират, че пак са ги забравили.
Добре ми звучи, поне засега, очаквам градивна критика и множество предложения.

P.S.Без малко да забравя. След ФБ гласуване, цацаратурата ще се закрие и Цацаров ще стане колега на Мая, а неговата функция ще се предостави на щастливия електорат, който ще издава присъди чрез лайкване във ФБ.

 

 

 

+ФорумЪт

78696NaMaikaTiVUstata

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.