Запомнете, връзките с Русия НИКОГА не са били за да се осигурява изгода

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевЧестито на орбанистите у нас. Най-големият приятел на Путин у нас Борисов да прочете. Цените на горивата в Унгария се вдигат и дизела минава 3, 30 лева за литър, при сравнително близък акциз – у нас е 646, там 710 лева за 1000 литра. За сведение средните цени у нас на дизела на 2,75 лв. на литър.

Нищо, че в Унгария внасят Уралс, който е с дисконт от 14 долара на барел /данните са от вчера/. Разликата отива в поддържането на корупционната машина на Орбан и в наливането на пари във военната машина на Путин.

 

Запомнете, връзките с Русия НИКОГА не са били за да се осигурява изгода, която може да бъде масово споделена с потребители или данъкоплатци, а ВИНАГИ е била за да се облагодетелстват егоистично определени групи от елита. Денков много справедливо каза, че корупцията у нас е свързана с Русия. Премахнат ли се тези връзки, тя няма шанс. За това е битката, за това и ще блокират всячески разследването по Турски поток,

 

А ББ и ДП ни движат към Орбанова демокрация, при която изборите не решават нищо – елементарно е да инвалидираш 400 хиляди гласа, да купиш 150 хиляди и да изолираш от изборите 60 процента от имащите право на глас.

 

 

Илиян Василев

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.