Как унизих всички бюрократични институции, конфискуващи пари

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Мери Елизабет Крофт

 ЧАСТ ВТОРА: КАК СЕ СЛУЧИ ТОВА

Банкерите решиха да управляват света

 

 продължение

         В момента е в ход една брилянтна, но и предателска схема за контрол над ВСИЧКИ хора и ЦЯЛАТА собственост на ЦЕЛИЯ свят. Иска ми се да съм я знаела по рано. Със сигурност съм я подозирала от най-ранна възраст, но разбира се не съм имала основание да си мисля, че съм толкова проницателна и точна. През изминалите 45 години моите подозрения се потвърдиха с доказателства и всъщност се осъществиха на практика. Може да се каже, че съм го подозирала, следователно е станало реалност за мене, което ще обясня по-късно, засега възнамерявам да ви кажа какво се случва за да можете да имате избора да промените начина по който управлявате деловите си отношения. Господството над света, чрез конфискация на вашите $$$ е вече факт.

Англия и Ротшилдови контролират $$$ на всяка страна по света, както и законите и. Преди двеста години губернаторът Корнуолис каза: „САЩ ще въведат Новия световен ред, а седалището му ще бъде в Англия.”

 

         „Това което се случва прилича на поредица от случайности, но правителството със сигурност го е планирало.” ФДР (Франклин Делано Рузвелт)

 

         ФДР ни информира за това, което наистина се случва. Главата му, както и главите на всички световни ръководители беше / са пред дулото на оръдието. Те правят това, което ционистите, илюминатите, масоните и конспираторите, тоест властимащите им наредят. Всичко което се е случило е документирано и ако се разровите ще намерите огромна информация, както и случаи от съдебната практика, кодекси, правила, наредби, закони и подзаконови актове в подкрепа на твърдението ми. За да не ви обременявам с подробности, аз ще цитирам най-важните източници.  

 

ДОГОВОРЪТ ОТ БРЕТЪН УУДС – 1944 г.

 

         Това беше раждането на Международния валутен фонд, а от този момент и на всички чуждестранни агенции – CIA, FBI, IRS, BAR – които контролират всичко чрез 14-та поправка за гражданите за тези, които избраха да станат граждани на САЩ вместо да си останат суверенни американци. Тези агенции бяха създадени с единствената цел да събират дълг. САЩ е корпорация притежавана от Англия – Короната – Ватикана.

 

         14-та поправка към Конституцията на САЩ беше въведена за да се поробят онези, които сключиха договор с държавата, като по този начин се отказаха от дадените им от природата свободи, в замяна на така наречените „благодеяния”. За всяко едно „благодеяние”, което смятате, че получавате от държавата, независимо дали тя е САЩ или Канада, вие заплащате цена много по-голяма отколкото можете да си представите, освен ако не се отделите напълно както аз направих. Влизайки във взаимоотношения с бандити, ние им предоставяме юрисдикцията и губим правата си. За щастие е лесно да си възвърнем правата си като отменим, анулираме и прекратим всичко на което сме написали нашето „име”, „дата на раждане”, „социалистически номер (SSN, SIN)” и подпис, както и всичко, което е създадено от банкстерите като договор. Даже и доставката на пощата до дома ни се счита за „благодеяние на правителството”. Използвах доставка до пощенски клон в продължение на 4 месеца, след което те пожелаха да ме таксуват. Погасих таксата и въпреки това нещата не се развиха добре, понеже аз бях пожелала тази услуга. Получи се нещо като затворен кръг, тъй като бях пожелала тази услуга – моята политика е да не разкривам пред тези, които имат намерение да конфискуват правата и труда ми къде спя. Спрях да се тревожа за всички тези неща, когато осъзнах, че не мога да бъда съдена и никой полицай не би се осмелил да ме потърси в дома ми, тъй като имах потвърждение на договорите с няколко канадски министъра, които гарантират правата и безопасността ми.

 

         Впрочем, Елизабет, от семейството Уиндзор (които промениха името си за да звучи по-добре на английски език, отколкото името на германските аристократи, каквито са) не е монарх на Канада. „НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА” е корпорация, както и всяка друга измислица. За нещастие, (това също е и предателство) всички наши политици са положили клетва за вярност към тази чуждестранна единица. Не по-малко абсурдно е това, че Елизабет при коронацията си се е заклела да спазва Божиите закони. Какви ще да са тези закони? Бих желала да ми ги изброи. Няма такива. Клетвите на политиците „за вярност към Кралицата” са измама и държавна измяна.

 

         Да се върнем на отвратителната история. Всички тези индустриалци и банкери, чиито имена сте чували милиони пъти – Рокфелеровци, Ротшилдовци, Моргановци и т.н. – решиха, че тъй като вече притежаваха всичко което биха могли да пожелаят, да притежават света ще е забавна игричка. За да не скучаят, те изобретиха схема чрез която да контролират света. Ние всички бихме постъпили като тях, ако имахме умовете и средствата им, нали? Те ги имаха и го направиха. Те подкупиха политиците на САЩ да се откажат от собствената си система за създаване на пари. Конгресът създаваше парите и по някакъв начин Конгресът беше „убеден” (да се чете „подкупен”) да предостави тази отговорност на една частна корпорация притежавана и ръководена от тези банкстери. Не ме разбирайте погрешно – и аз бих го направила, ако ми беше минало през ума – но те буквално унищожиха американските щати и всички държави които попаднаха под властта им след създаването на корпорацията САЩ.

 

         „Банкерите илюминати управляват света чрез дълг, пари създадени от нищото. Те се нуждаят от световно правителство за да не може нито една страна да спре да им плаща и да отхвърли господството им. Докато частните банкери, а не правителството създават парите, човешката раса е обречена. Тези банкери и слугите им са изкупили всичко и всеки един от нас.” – Хенри Макоу

 

         „Аз искам или по-малко корупция, или по-голямо участие в нея.” – Ашли Брилиант

 

Регистрация и документиране

 

         „Регистрация” произхожда от латинската дума „rex, regis”, което значи кралски. Помислете си какво се случва с това, което „регистрирате” – вие предавате законното си право на собственост на Короната. Когато публично „регистрирате” нещо, корпорацията наречена правителството става законен собственик, за вас остава само правото да го ползвате, а за да го ползвате трябва да плащате „данък за ползване”, в който се включват всички възможни данъци – ДОД, данък социално осигуряване, данък върху продажбите, данък върху собствеността и т.н. вместо законосъобразните данъци – митата и акцизите. За да не си личи, че сега правителството притежава собствеността, която сте регистрирали, тя се записва на име, което толкова много прилича на вашето, че не можете да направите разликата. Това ИМЕ обаче, се притежава от правителството. Ако вместо това изберете да документирате собствеността си, вие си запазвате статута на „притежател на собствеността”. Това е едно от най-важните неща, които ще научите във връзка с деловите ви отношения.

 

         Най-удачния пример за ефекта от регистрацията е актът за раждане. Една банкрутирала единица – град, щат / провинция, държава – не може да извършва търговски сделки. Какъв е изходът? Тъй като USA / CA са в неплатежоспособност от преди няколко десетилетия поради липсата на веществени активи като злато и сребро, единственият актив, който им е останал са мъжете и жените, както и труда им. Ние сме обезпечението за лихвата по заема от Световната банка. Всеки от нас е регистриран чрез акта си за раждане. Хазната емитира облигация въз основа на акта за раждане, която се регистрира на фондовата борса и се купува от банката на Федералния резерв / Банк ъф Канада*. Облигацията е обезпечение за емитирането на банкноти. Облигацията се съхранява в попечителски депозитар (Depository Trust Corporation). Ние сме гаранцията по тази облигация. Нашия труд и енергия се заплащат в бъдещето. Ние се превръщаме в средство за преотстъпване на енергия. За да предостави необходимите стоки и услуги, американското / канадското правителство емитира търговската облигация (разписка за получен заем), която се гарантира от собствеността, труда, телата и живота ни като средство за плащане на дълга (фалита). Тази търговска облигация превръща всички нас в движимо имущество (собственост). Ние не сме нищо повече от „човешки ресурси” и обезпечение по дълга. Това се извършва без нашето знание или съгласие, чрез вписването (регистрацията) на актовете ни за раждане. Когато майките подават молба за издаване на Акт за раждане, тази молба се регистрира. Законната собственост над бебето и след това се прехвърля от майката на Държавата. Майката остава само с „валидни по справедливост” права над детето си, които тя може да ползва само срещу заплащането на „данък за ползване”. Тъй като бебето не е нейна собственост, тя трябва да се отнася към него по начина, по който собственикът иска.

 

         Полковник Едуард Мандел Хаус дава подробно описание на плана който е трябвало да се изпълни, за да се пороби американския народ. На закрита среща с Уудроу Уилсън (президент от 1913 до 1921 г.) той заявява:

 

    „Съвсем скоро всеки американец ще трябва да регистрира биологичната си собственост (това сте вие и децата ви) в една национална система, целта на която ще бъде да се следят хората и която ще се основава на древната система на обезпечаване чрез залог. По този начин ние ще принудим хората да се подчинят на нашия план. Те ще бъдат обезпечение за нашата хартиена валута.

 

         Всеки американец ще бъде задължен да се регистрира, в противен случай не ще може да работи и да си изкарва прехраната. Те ще са нашата движима собственост и ние ще получаваме лихва от тях за вечни времена, като прилагаме Търговския закон и схемата за обезпечаване на сделките. Поради незнание и без да го осъзнават, американците ще ни предоставят своята товарителница (Акта за раждане), което ще ги направи неплатежоспособни и те завинаги ще си останат икономически роби на данъчното облагане обезпечено от техния залог.

         Правата им ще бъдат отнети и те ще получат търговска стойност, от което ще печелим ние. Никой, даже един от един милион души, не ще бъде в състояние да разбере плановете ни. Ако случайно един или двама се досетят, ние ще разполагаме с богат арсенал от благовидни доказателства за да ги опровергаем. Всъщност, това е единственият начин да се финансира едно правителство чрез емитиране на права на залог и дълг за сметка на регистрираните, под формата на облаги и привилегии.

 

         Така ние ще извлечем огромни печалби, немислими дори и за хора с богато въображение, като всеки американец ще дава приноса си към тази измама, която ще наречем „социално осигуряване”. Без да го осъзнава, всеки американец ще ни застрахова срещу каквито и да е било загуби, които биха ни сполетели, като по този начин всеки американец несъзнателно ще стане наш слуга, независимо дали иска или не. Хората ще бъдат безпомощни и ще изгубят вяра в спасението си, а ние ще използваме върховната институция (президента) на нашата фиктивна корпорация (USA) за да провокираме този заговор срещу Америка.” – полковник Едуард Мандел Хаус

 

         Ето защо аз съветвам тези, които възнамеряват да сключат брак, да не подписват нищо. Преди много векове, мъжът е слагал простен на пръста на жената и е заявявал: „С този пръстен те вземам за жена”. Членове на семействата са били свидетелите и това е било всичко. Не е трябвало да се подписва свидетелство издадено от държавата. Децата могат да бъдат вземани от родителите им поради наличието на Свидетелство за встъпване в граждански брак. Не канете в своите лични договори трета страна, която е обществена, която не се грижи за интересите на другите две страни и която има законното право да ги принуди да правят това, което тя иска. Вашият брак престава да бъде ваш; третата страна ви казва дали и кога ще прекратите брака; третата страна ще задължи вашите деца:

  1. да имат Акт за раждане и SSN / SIN;
  2. да имат определени от правителството лекари, които да се грижат за здравето им;
  3. да бъдат задължително ваксинирани;
  4. да посещават Системата за оглупяване на обществото (училища);
  5. да им се предписва и да бъдат упоявани с „Риталин”;
  6. да служат във въоръжените сили и т.н.

 

         Вашето дете ще бъде под опеката на държавата и държавата ще казва какво ТЯ смята, че е най-добре за вашето дете – вие няма да имате юрисдикция над него.

 

         Актът за раждане създава една ИЗМИСЛИЦА (името на бебето написано изцяло с главни букви). Щатът / провинцията продава акта за раждане на търговския отдел на корпорацията USA / CA, която от своя страна издава облигация, като по този начин го прави ценна книга с право на преотстъпване. В склада на корпорацията USA / CA влиза за съхранение фикция (измислица) наречена СЛАМЕН ЧОВЕК. BAR (Британски акредитационен регистър) притежаван и управляван от Короната получава правото на трета страна да представлява новосъздадената фикция (която повечето от нас си мислят, че сме ние) при подписването на договори. Не подценявайте силата криеща се зад този трик. Целта е да ни излъжат да влезем в договор с федералните власти, за да могат „законно” да конфискуват собствеността ни. Всички договори имат единствено нашия подпис върху тях, тъй като корпоративните фикции не могат да се договарят (само природните създания имат правото да се договарят или да не се договарят). Тъй като няма пълно оповестяване, – не ни се казва, че с подписа си се отказваме от това, което вярваме, че е наша собственост – тези договори са измама, следователно ние сме все още законосъобразните собственици, а печалбите реализирани от правителствените служители чрез продажбата на ценни книжа (нашата собственост), принадлежат на нас и трябва да влязат във фонд, от който да печелим ние, всичко друго е измама. За да не бъдат обвинени в измама, държавните служители са създали възможност да се защитим, като се надяват, че няма да я открием.

 

         Десетилетия наред, чрез системата на „държавните” училища, правителството е успяло да ни заблуди относно някои от вай- важните факти. Всички видове медии (печатни, радио и телевизия) упражняват все по-голямо влияние в живота ни и се контролират от правителството и неговите институции чрез лицензиране. Ние бавно и систематично сме въвеждани в заблудата, че имената ни, изписани по какъвто и да е начин ни представляват, което не е вярно.

 

 

 

Следва продължение

 

 

______________ 

* В Интернет пространството можете да намерите разнообразна информация на тази тема. Трябва само да напишете “birth certificate as a bond” и ще получите достатъчно много видео материали на английски език. Накратко: Актът за раждане (в САЩ и Канада) се отпечатва на специална хартия с воден знак, която се използва и за отпечатването на ценни книжа (акции и облигации). В долния ляв ъгъл има номер, който идентифицира облигацията издадена на това ИМЕ. В Интернет ще намерите и видео материали обясняващи как могат да се проверят стойностите на тези финансови инструменти. Ето един видео материал от който ще научите любопитни факти за АМЕРИКА: http://www.youtube.com/watch?v=klwWcp9eiPw&feature=related. (бел. прев.)

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.