Това е неутралитетът на Румен Радев

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевПравителството все по-дълбоко затъва в самопленяването си по казуса Лукойл. Ей, юнаци с умни калпаци, дерогацията не ви освобождава от спазването на таван на цените от 60 долара. Но Лукойл открито не се съгласява да внася по тавана на цените, защото има заповед от руското правителство да не го спазва.

Вместо по 60 долара на барел, правителството на Радев предпочита да не спазва тавана и да купува по 80+ долара , с други думи за него зависимостта от руските власти стои по-високо като приоритет отколкото дълга към българските данъкоплатци и потребители.

Народното Събрание в спешен порядък за внесе промени и задължи правителството да вземе под оперативен контрол Лукойл Нефтохим, и да започне незабавни преговори за алтернативни доставки на суров нефт. Нефтените продукти от тях нямат ограничения да бъдат изнасяни нито в ЕС, нито в трети страни.

Защото се изнасят танкери с газьол и дизел, включително и реекспорт на руски такива през български пристанища, Докато у нас има дефицит на дизел и разликата между бензин и дизел е близо 50 стотинки.

Това е неутралитетът на Румен Радев – да гарантира на Путин по 500 милиона долара приходи всеки месец, като сметката се плаща от българските потребители!? И след това нидерландците са ни виновни. Били циници!?!

 

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.