Не знам какъв индустриалец е Велев, но определено не разбира от политика

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевЗаглавието на Сега кърти – „индустриалецът“!?!?! Велев призовава към бойкот на нидерландските стоки. Тук вицът е в това, че ако имаше понятия от индустрия, този човек, който председателства „организация“ на Маджо, щеше да знае, че ако наистина мисли това, ще настъпи пълен колапс поне в две индустрии – Ай Ти и Телекомуникациите. Машините, които произвеждат чипове основно са холандски.

Да не говорим за мястото на Холандия на световните финансови пазари – изобщо трябва да има някакъв филтър до микрофона до масовата публика. Явно има нереализирани политически амбиции – да се не бави, ами да прави партии, но да не говори глупости.

Дори президентът Радев разбра, че тази работа с „булгар, булгар“ не става и възприе някакъв по-рационален там – ок следващата година, а до тогава да свършим работа. Друг е въпросът, доколко искрено го прави, след като едновременно с това атакува политическите сили, които реално искат промяната, която да доведе до Шенген, и си другарува с ГЕРБ и ДПС – силите, които ни спряха за Шенген. но поне като политик разбра, че рязкото му говорене срещу Нидерландия е във висша степен глупаво и контрапродуктивно.

Напротив, този ход на Рюте и на холандското правителство и парламент са висша проява на загриженост за съдбата на България, на нейните хора, на икономиката и благоденствието. Не само ще купувам техните стоки и услуги /когато са конкурентни/, но и никакво намерения няма да не ходя на концерти на Андре Рийо, още по-малко да не купувам Филипс и сипвам на Шел.

Не знам какъв индустриалец е Велев, но определено не разбира от политика, още повече международна.

 

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.